Show

Komentari 17

Damiano pozirao potpuno gol na Božić: Ispunio si mi sve želje'

Damiano pozirao potpuno gol na Božić: Ispunio si mi sve želje'

Imam neke kolačiće i mlijeko, ako želiš', 'O moj bože!', 'Djed Božičnjak kao da je čuo moje želje', 'Ispunio si sve moje želje ovog Božića', 'Tko te to imao čast fotografirati', pisale su oduševljeno obožavateljice

Damiano David (22), frontmen benda Maneskin i pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga i dalje je velika zvijezda pogotovo među ljepšim spolom. Žene ga obožavaju i prate svaki njegov korak, što i ne čudi, s obzirom na to da je jedan od najseksepilnijih muškaraca. Očito svjestan toga, David svakodnevno 'časti' obožavateljice provokativnim fotografijama. A tako je učinio i ovog Božića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovog je puta svoju rekordnu 'vojsku' obožavateljica počastio najprovokativnijom fotografijom dosad, pozirajući potpuno gol na društvenim mrežama.

 Pozirao je držeći svog mačka, a intimne dijelove tijela prekrio je 'stickerom' djeda božićnjaka koji se savršeno uklopio sa kapom. A svojim je seksepilom totalno 'raspametio' ljepši spol. Svi su se zapitali ispred koga je tako pozirao, no, postoje samo nagađanja jer se pjevač nije uspio odati.

- 'Imam neke kolačiće i mlijeko, ako želiš', 'O moj bože!', 'Djed Božićnjak kao da je čuo moje želje', 'Ispunio si sve moje želje ovog Božića', 'Tko te to imao čast fotografirati', pisale su oduševljeno obožavateljice.

 Podsjetimo, Damiana su ubrzo nakon pobjede optužili da je šmrkao u live prijenosu. Nagnuo se nad stol te je uhvaćen u vrlo nezgodnom položaju. Mnogi su tvrdili kako je riječ o drogi, no Damiano je sve demantirao te se odlučio dobrovoljno testirati.

-   Ne koristim droge, molim vas, nemojte to govoriti - rekao je David kratko na press-konferenciji nakon pobjede na upit novinara o spornoj sceni. A kasnije je na profilu benda objavljeno i službeno priopćenje.

- Zaista smo protiv droga i nikad nismo koristili kokain. Spremni smo na testiranje jer nemamo što skrivati - poručili su.

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci