Show

Komentari 3

Danas je glazbena zvijezda, no nije sve išlo glatko: 'Radila sam čak u banci, ali to nije za mene'

Danas je glazbena zvijezda, no nije sve išlo glatko: 'Radila sam čak u banci, ali to nije za mene'

Od djetinjstva sam glazbu osjećala na poseban način i o njoj sanjala, moj unutarnji osjećaj govorio mi je da je to to. Kao mlađa bavila sam se administracijom, no to me nikada nije zanimalo, kaže glazbenica

Pjevačica Senidah (36) posljednjih godina osvaja glazbenu scenu.

POGLEDAJTE VIDEO

Poznata je prema svojim specifičnim vokalima, ali i modnom izričaju, kojim često izražava svoj stav.

Talentirana Slovenka u prosincu je imala priliku surađivati s poznatim bosanskohercegovačkim pjevačem Dinom Merlinom, što joj je do sada jedna od najvećih suradnji.

- Oduvijek sam željela surađivati s njim. Dino Merlin moj je glazbeni idol od djetinjstva. Kao dijete, kad god sam putovala s mamom i sestrom, uvijek smo slušale Dinovu glazbu. I to mi je jedno vrlo emocionalno sjećanje. Vrhunski je glazbenik i pjesnik. Sve što radi je čarobno, a pjesma "Dođi" još je čarobnija. Jako sam ponosna na našu suradnju i cijeli proces - rekla je Senidah, prisjećajući se njihovog prvog susreta.- Nevjerojatan osjećaj. Naš prvi razgovor zvučao je kao da smo stari prijatelji koji se dugo nisu čuli. Ubrzo nakon razgovora, sreli smo se u Ljubljani i taj je sastanak bio veoma lijep. Gubili smo se malo po ulicama, jer je trebao doći do mog studija, a navigacija u autu odvela ga je na suprotnu stranu. A kad smo se napokon upoznali, još uvijek se činilo da se znamo cijeli život - rekla je pjevačica, a potom otkrila da je od malih nogu znala da će se baviti glazbom.

Međutim, Senida je bila angažirana i na drugim poslovima, nevezano za ono što radi danas.

- Od djetinjstva sam glazbu osjećala na poseban način i o njoj sanjala, moj unutarnji osjećaj govorio mi je da je to to. Kad sam bila mlađa, radila sam i administrativne poslove u jednom uredu, pa čak i u banci. Ali nisam se u tome vidjela. Zato hvala Bogu što me pravi osjećaj odveo do glazbe - rekla je.

Pjevačica se prisjetila svog prvog nastupa, ali s velikom nelagodom.

- Bilo je to na festivalu u Sloveniji, akustičnoj izvedbi. U to vrijeme još nisam imala svoj bend, ali nastupala sam s dva gitarista. U početku je sve bilo ok, dok u prvi red publike nije došla starija djevojka, koja je počela histerično vikati, vrištati i skakati, valjda je željela privući pažnju. Tada je došlo osiguranje i odvelo je, ali ona je bila ustrajna i vratila se opet i bila još glasnija. Nije bila sama, pa joj nisam mogla zamjeriti, ali sigurno mi nije bilo ugodno. Da mi se to sada dogodi, reagirala bih potpuno drugačije - zaključila je.

Najčitaniji članci