Obavijesti

Show

Komentari 44

Daniel krenuo u akciju, navalio na Marijanu: Volim udane žene

Daniel krenuo u akciju, navalio na Marijanu: Volim udane žene
6

Kad su sjeli za stol, Daniel se bunio kako ga Marijana nije ni pitala kakve djevojke ga interesiraju, a kad ga je poslušala i postavila mu pitanje, odgovor ju je iznenadio...

VIDEO

Danas navečer počinje međunarodna verzija showa 'Ljubav je na selu', a kandidati koji žele pronaći srodnu dušu stižu iz Njemačke, Čilea, Ekvadora, Kanade, pa čak i Australije. Najmlađi od svih farmera je Daniel Granja (25) koji je počeo zavoditi čim su se kamere upalile. Ali krivu ženu. Daniel je, kako RTL piše, 'bacio oko' na voditeljicu Marijanu Batinić (38). 

- Udana sam - rekla mu je Marijana kad ju je pokušao poljubiti u usta prilikom upoznavanja. 

Kad su sjeli za stol, Daniel se bunio kako ga Marijana nije ni pitala kakve djevojke ga interesiraju, a kad ga je poslušala i postavila mu pitanje, odgovor ju je iznenadio.

- Katkad volim udane žene - rekao joj je, na što se ona nasmijala. 

Daniel, koji je iz Ekvadora, traži 'domaću djevojku' jer ga više privlače raznolikosti Hrvatica. 

- Volim što imaju taj kompetitivni duh između sebe, a i više mi odgovaraju kulturološki - rekao nam je Daniel. Njegovi roditelji očekuju korektnu ženu koja će poštivati njega i njegovu obitelj, a ništa drukčije ne želi ni on. 

- Žena mora imati poslagane pravilne prioritete u životu, znajući da su joj obitelj i suprug na prvom mjestu - odlučan je Daniel koji se svakako u budućnosti planira vratiti u Hrvatsku. 

Ribnik, 26.04.2019 - Snimanje RTL-ove emisije Ljubav je na selu

Postoje i žene koje svojim ponašanjem odbijaju Daniela. 

- Žena koja me pokušava manipulirati s nepotrebnim dramama i žena koja se pretvara da je nešto što nije - kaže farmer koji nije romantične naravi. Od njega djevojke ne trebaju očekivati planirane šetnje ili odlaske u kino.

- Volim da se stvari dogode prirodno, pa ako se dogodi, dogodi se. Uglavnom odveo bih je na neku sportsku aktivnost jer i sam to volim. Također, kuhao bih joj , ali netko treba prati suđe za mnom - rekao je Daniel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao