Show

Komentari 44

Daniel krenuo u akciju, navalio na Marijanu: Volim udane žene

Daniel krenuo u akciju, navalio na Marijanu: Volim udane žene

Kad su sjeli za stol, Daniel se bunio kako ga Marijana nije ni pitala kakve djevojke ga interesiraju, a kad ga je poslušala i postavila mu pitanje, odgovor ju je iznenadio...

Danas navečer počinje međunarodna verzija showa 'Ljubav je na selu', a kandidati koji žele pronaći srodnu dušu stižu iz Njemačke, Čilea, Ekvadora, Kanade, pa čak i Australije. Najmlađi od svih farmera je Daniel Granja (25) koji je počeo zavoditi čim su se kamere upalile. Ali krivu ženu. Daniel je, kako RTL piše, 'bacio oko' na voditeljicu Marijanu Batinić (38). 

- Udana sam - rekla mu je Marijana kad ju je pokušao poljubiti u usta prilikom upoznavanja. 

Kad su sjeli za stol, Daniel se bunio kako ga Marijana nije ni pitala kakve djevojke ga interesiraju, a kad ga je poslušala i postavila mu pitanje, odgovor ju je iznenadio.

- Katkad volim udane žene - rekao joj je, na što se ona nasmijala. 

Daniel, koji je iz Ekvadora, traži 'domaću djevojku' jer ga više privlače raznolikosti Hrvatica. 

- Volim što imaju taj kompetitivni duh između sebe, a i više mi odgovaraju kulturološki - rekao nam je Daniel. Njegovi roditelji očekuju korektnu ženu koja će poštivati njega i njegovu obitelj, a ništa drukčije ne želi ni on. 

- Žena mora imati poslagane pravilne prioritete u životu, znajući da su joj obitelj i suprug na prvom mjestu - odlučan je Daniel koji se svakako u budućnosti planira vratiti u Hrvatsku. 

Ribnik, 26.04.2019 - Snimanje RTL-ove emisije Ljubav je na selu

Postoje i žene koje svojim ponašanjem odbijaju Daniela. 

- Žena koja me pokušava manipulirati s nepotrebnim dramama i žena koja se pretvara da je nešto što nije - kaže farmer koji nije romantične naravi. Od njega djevojke ne trebaju očekivati planirane šetnje ili odlaske u kino.

- Volim da se stvari dogode prirodno, pa ako se dogodi, dogodi se. Uglavnom odveo bih je na neku sportsku aktivnost jer i sam to volim. Također, kuhao bih joj , ali netko treba prati suđe za mnom - rekao je Daniel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci