Obavijesti

Show

Komentari 34

Danijela Dvornik komentirala emotivnu objavu Pišek: 'Gore je od smrti ono što slijedi poslije'

Danijela Dvornik komentirala emotivnu objavu Pišek: 'Gore je od smrti ono što slijedi poslije'
4

Udovica kralja funka Dine Dvornika s Nikolinom je podijelila svoje teško iskustvo s gubitkom supruga. Zaključila je kako je žena bez muškarca 'živa meta'

Usred medijskog rata sa svekrom Mišom Grofom, bivša voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (46) na društvenim mrežama je podijelila dirljivu objavu uz fotografiju s kćeri Unom. Opisala je kako se nosi sa smrću supruga Vidoja, a u komentarima ju je podržala Danijela Dvornik (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Udovica kralja funka Dine Dvornika s Nikolinom je podijelila svoje teško iskustvo s gubitkom supruga.

- Gore od same smrti, jest ono što slijedi poslije. Zanijemiš od šoka, od padanja maski, a onda se jednog dana, nekom vanzemaljskom snagom uzdigneš iz pepela jer imaš za koga. I shvatiš da ona 'što te ne ubije, to te ojača' dobije pravi smisao. Najgore od svega, barem meni je bilo saznanje, je da grabežljivci vole zabadati svoje kandže u svježe rane, posebno ranjene žene - napisala je Danijela.

Dodala je kako je žena bez muškarca 'živa meta'.

- Morala sam se brzo i hitno osvijestiti, ostaviti suze i žaljenje za neko bolje vrijeme, biti mudra i strpljiva. Koliko god izgleda gadno, bit će to jedno posebno iskustvo koje u svakom smislu osnažuje, posprema stvari, ljude i odnose na pravo mjesto  - zaključila je.

Emotivna Pišek s kćeri: 'Pitala me kako da zna da i ja neću otići. Idemo korak po korak...'
Emotivna Pišek s kćeri: 'Pitala me kako da zna da i ja neću otići. Idemo korak po korak...'

Podsjećamo, Nikolina je uz fotografije s kćeri napisala emotivni opis koji je dirnuo njezine pratitelje.

-  Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade.
Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - stoji u objavi.

Pišek su uz Danijelu podržale i Snježana Schillinger ex Mehun, Tatjana Dragović i Gianna Apostolski.