Show

Komentari 0

Danijela Martinović po prvi put u Mostaru: 'Zakoračila sam u neopisivo razdoblje svog života'

Danijela Martinović po prvi put u Mostaru: 'Zakoračila sam u neopisivo razdoblje svog života'

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i njene publike koja traje već tri desetljeća

Nakon dugog niza godina i vrlo uspješne glazbene karijere, Danijela Martinović (50) napokon stiže i u Mostar. Na radost brojnih ljubitelja Danijelinog lika i djela, baš u najljepše vrijeme godine, Danijela će održati svoj prvi koncert u Mostaru. Jedinstvenim koncertom u HD Herceg Stjepan Kosača pod nazivom „Otvoreno srce“ 2.12. iznenaditi će i razveseliti mnoge.

storyeditor/2022-10-06/PXL_140222_91991307.jpg

Koncert u predblagdanskom ozračju, ali i povodom trideset godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta.

Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i njene publike koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani.

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

storyeditor/2022-10-06/1__Danijela_Martinovic.jpg

Najčitaniji članci