Obavijesti

Show

Komentari 1

Danijela sklopila novu poslovnu suradnju sa slovenskim chefom

Danijela sklopila novu poslovnu suradnju sa slovenskim chefom
20

Promocija u dvorcu Zemono bila je za uzak krug, kako Danijela kaže, samo prijatelja. Tom prilikom najavila je i nastavak turneje 'Neopisivo' po Sloveniji koja započinje u veljači

VIDEO

Pjevačica Danijela Martinović (48) i slovenski kuhar i vlasnik restorana Tomaž Kavčič okrunili su svoje 20-godišnje prijateljstvo poslovnom suradnjom kroz prvi slovenski tonik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

- Imala je koncert u blizini i došla je k nama nešto pojesti na brzinu. Zvali su me organizatori i rekli 'Danijela je sigurno kod tebe', rekao je Tomaž. Slovenki kuhar prisjetio se kako je prije 20 godina upoznao Danijelu. Splićanka je te večeri požurila na nastup i opet se vratila u dvorac Zemono.

Tako je počelo njihovo prijateljstvo koje traje i danas. Postali su kućni prijatelji, Tomaž spava kod nje i Petra kad dođe u Zagreb, a sinoć su promovirali Dialogue, novi tonik čije je Danijela zaštitno lice.

- Tomaž je htio da se zove Monologue. Dugo mi je o tome pričao, a kad sam nešto htjela reći, prekinuo me sa 'Šuti'. Trajalo je to, pa sam mu rekla da komunikacija predstavlja dijalog, ne monolog. Tako su i nazvana naša dva tonika - rekla je Danijela.

Danijela Martinović: Majčinstvo je za mene zaista teška tema...
Danijela Martinović: Majčinstvo je za mene zaista teška tema...

Promocija u dvorcu Zemono bila je za uzak krug, kako Danijela kaže, samo prijatelja. Tom prilikom najavila je i nastavak turneje 'Neopisivo' po Sloveniji koja započinje u veljači. Otpjevala je nekoliko setova pjesama, a u stankama su se redali Tomaževi specijaliteti. Njoke s bijelim tartufom, srdelice u limunu, lososi, brancin i štošta drugo.

- Za ove brancine zadužili smo Petra Grašu. On ih je nabavio i svježi su. Stigli danas iz Dalmacije - rekao je Tomaž kojemu se jako svidjela nova Danijelina pjesma 'Čovjek bez adrese' koju je premijerno izvela u dvorcu. Prije nego je otpjevala 'Ovako ne mogu dalje', duet s Kemalom Montenom, prvi put je ispričala i kako se upoznala s pokojnim Kemicom.

- Nismo se poznavali, a nazvao me i pričao kao da se znamo 100 godina. Ponudio mi je duet i rekao 'Ajde, ajde, mala, kupit će ti Kemo kokice'. Nikad mi te kokice nije kupio, ali s puno ljubavi pjevam ovu pjesmu i razmišljam o Kemici - rekla je.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin