Show

Komentari 55

Danijela Trbović postala je hit u Srbiji zbog 'Najslabije karike'

Danijela Trbović postala je hit u Srbiji zbog 'Najslabije karike'

Kviz 'Najslabija karika' je bio omiljen mnogima, ne samo zbog zanimljivih pitanja i kandidata nego i smiješnih uvreda i izjava voditeljice Danijele Trbović s kojima je bio iznenađen srpski youtuber Mario

Iako ne izgleda tako, HRT-ov kviz 'Najslabija karika' se na malim ekranima u Hrvatskoj počeo prikazivati 2004 godine. Kviz koji je bio u to vrijeme bio izvor zabave ne samo zbog zanimljivih pitanja i kandidata nego i smiješnih uvreda i izjava voditeljice Danijele Trbović (58)  koje je komentirao nedavno proslavljeni Srpski youtuber Mario Vrećo.

Goran Jakuš/Pixsell

Youtuber je objavio video o kvizu 'Najslabija karika' i nije se mogao suzdržati da ne komentira izjave voditeljice Danijele i time je izjavio da je iznenađen tretmanom koji su natjecatelji kviza imali od strane voditeljice. Rekao je da je uvjeren da je Danijela u privatnom životu domina koja maltretira muškarce i nije sakrivao iznenađenje kada je voditeljica često vrijeđala natjecatelje pa čak i na osnovu fizičkog izgleda.

Najslabija karika je mlađoj generaciji trenutni hit na internetu, sudeći po pozitivnim reakcijama jer je video pregledan preko 170 tisuća puta. Mariju su se u komentarima javili brojni gledatelji koji su u pretprošlom desetljeću gledali kviz, ali i brojni klinci koji su prvi put čuli za Najslabiju kariku i Danijelu Trbović.

Cijeli video pogledajte ovdje: Zašto je Ova Voditeljica TOLIKO Bezobrazna?