Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
35 komentara

Dara će imati najveće grudi na sceni: S petice ide na sedmicu

Pjevačica je u prošlosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sad ih je mijenjala pet puta i kaže kako svaki put želi sve veće. Navodi kako su muškarci oduševljeni njenim grudima

Foto: Instagram/kolaž
35 komentara

Turbo folk pjevačica Dara Bubamara (43) ponovno će ugraditi silikone s namjerom kako bi imala najveće grudi na estradi, pišu srpski mediji. Zakazala je operaciju i namjerava s petice prijeći na sedmicu.

Foto: Instagram

Kirurg joj je savjetovao da više ne povećava grudi jer bi mogla imati problema s kralježnicom, ali je odlučna kako će do Nove godine imati 'nove' grudi.

Foto: Instagram

- Moja Dara je posljednji put povećala grudi prije pet godina, a sad je ponovno bila kod plastičnog kirurga. On joj je rekao da bi mogla imati problema s kralježnicom. Ona već sad ima velike grudi i često se žali kako ju poslije treninga i napornih nastupa boli, ali ne želi poslušati savjet doktora - ispričala je njezina prijateljica.

SKANDAL O 'SELJAČKIM' ŠKOLAMA Dara Bubamara: 'Nisam išla u školu, ali sam velika zvijezda'

Dara je u prošlosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sad ih je mijenjala pet puta i kaže kako svaki put želi sve veće. Navodi kako su muškarci oduševljeni njenim grudima. 

Foto: Instagram

Naime, jedan od vodećih britanskih tabloida, Daily Star, nedavno se raspisao o tome kako su fanovi na društvenim mrežama optužili Daru da se previše zaigrala 'Photoshopom', u pokušaju da poveća grudi. No zna ona što 'pali' kod naroda i medija, nema Dara problema s objavljivanjem golišavih fotki, kao ni s dijeljenjem istih. 

Foto: Instagram

Njezine gole fotografije isplivale su u javnost još 2015., kada je pjevačica tvrdila da joj je aferu smjestio jedan nogometaš. Srpski mediji raspisali su se tad kako su poruke i fotografije namijenjene njenom 17 godina mlađem ljubavniku. No, pjevačica je to demantirala te tvrdila da su poruke bile isključivo za njenog supruga Milana, od kojeg se kasnije razvela.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Naši partneri pišu
Message