Show

Komentari 4

Dariju se sviđa Saša, a ona je poručila Petri: 'Doktorice, mali vrijedi. Ukrast će ti ga druga!'

Dariju se sviđa Saša, a ona je poručila Petri: 'Doktorice, mali vrijedi. Ukrast će ti ga druga!'

Na večeri će oni imati najviše zajedničkih tema za razgovor. Oboje će zanimati kako su jedno drugo rangirali u zadatku, a Dario će je upitati zašto se tako bezobrazno ponašala prema Bojanu

Novi dan donosi i nove aktivnosti za bračne parove treće sezone 'Braka na prvu'. Neki će tako zajedno kuhati, neki se družiti u streljani, a neki zbog svoje ljepše polovice čak snimiti i prvi TikTok video. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mirno će biti i između Bojana i Saše koji će jutro provesti u teretani, a on će sretno poručiti:

- Sve je dobro i nećemo dirati dok traje!

A upravo je Saši i Bojanu te Loreni i Stefanu preostalo riješiti zadatak koji je neke posvađao, a neke zbližio - rangiranje parova po fizičkoj privlačnosti. 

Najmlađi par sezone lako će poredati kandidate, no Lorenu će jedan Stefanov odabir ipak malo iznenaditi. S druge strane, Saša će poručiti da neće rangirati po fizičkom izgledu nego s kojim bi se muškarcem najradije vani družila. 

Darija i Petru tijekom čitavog će dana najviše kopkati zajednička večera na koju odlaze kod Bojana, a tamo će biti i Tihomir te Manuela, ali i Saša. 

- Ti ćeš biti posebno sretan večeras jer ćeš vidjeti Sašu - zezat će ga Petra, dok će Dario priznati kako mu je i dalje i više nego interesantna.

A upravo će na večeri Saša i Dario imati najviše zajedničkih tema za razgovor. Oboje će zanimati kako su jedno drugo rangirali u zadatku, a Dario će je upitati zašto se tako bezobrazno ponašala prema Bojanu. 

- Doktorice, mali vrijedi! Dok to prepoznaš, uzet će ga neka druga! - poručit će Saša Petri u jednom trenutku. 

Hoće li Petru obuzeti ljubomora, kako su parovi rangirali kandidate i o čemu su sve to pričali Dario i Saša, gledatelji će doznati već večeras u ‘Braku na prvu’.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'MOŽDA SE NAĐEMO U NEKOJ SFERI'

Najčitaniji članci