Obavijesti

Show

Komentari 47

Dario otkrio tko je prespavao u njegovom krevetu: 'Nemamo se što kriti. Može biti samo gore...'

Dario otkrio tko je prespavao u njegovom krevetu: 'Nemamo se što kriti. Može biti samo gore...'
17

Manuela je priznala da se se prijateljski viđa s Darijem, što je šokiralo Miljanu, a i Lorena je priznala da je u međuvremenu bila kod njega na Plitvicama. Miljana je priznala da se i njoj javlja

VIDEO

Eksperiment 'Brak na prvu' je završio, a parovi nastavili sa stvarnim životom. I dok su neki, poput Hede i Zorana, svaki slobodan trenutak nakon showa proveli skupa, neki su se posvetili drugim ciljevima i planovima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Petra je priznala da nakon razdvajanja Dario i ona nisu otišli ni na jednu kavu, a nije joj ni čestitao kad je diplomirala.

- Povrijedilo me - priznala je.

- Najviše mi smeta ta neka neprirodnost, što je sva u toj plastici - rekao je Dario.

Miljana je pokazala romantičnu stranu, ali ipak odbila Marka: 'Zauvijek ćeš biti moj prvi muž'
Miljana je pokazala romantičnu stranu, ali ipak odbila Marka: 'Zauvijek ćeš biti moj prvi muž'

Ni Manuela i Tihomir nisu ostali bliski, no najveća enigma parovima bili su Lorena i Stefan. Miljana je smatrala da su skupa, a Dario da između njih više nema ničega.

- Stefan i ja smo se viđali, čuli svaki dan, družili se… Sve je super između nas - rekla je Lorena, a to je potvrdio i njezin bivši 'suprug'.

Svi parovi treće sezone 'Braka na prvu' počeli su se okupljati na zajedničkoj večeri kako bi otkrili sve pikanterije koje su se dogodile u međuvremenu.

- Mislim da će danas biti OK i bez tenzija. Mislim, ako budem raspoložena, mogu ja nešto započeti - šalila se Miljana.

Dario se posebno razveselio kad je vidio Lorenu, koja je ušla sama, bez Stefana, a priznao je da se nakon showa viđao i s Manuelom. Kad je Petra ušla, potrčao joj je u zagrljaj.

- Lijepo je izgledala, bilo mi je drago što je vidim - rekao je, a Petra ga je zezala da joj se mogao i češće javiti. 

- Stefan i ja nismo par - priopćila je javno Lorena, a ostali su parovi ostali iznenađeni.

I Miljana i Marko A. priznali su da nisu bili u nekom posebno bliskom odnosu nakon showa, a on je priznao da je u međuvremenu pronašao nekoga.

Stigao je i Tihomir, a Manuela se iznenadila kad ju je zagrlio.

- Apsolutno je mogu pogledati ravno u oči, ja sam je uvijek štitio, imam jako dobro mišljenje o njoj - rekao je, no njihove trzavice nastavile su se  za stolom tijekom večere.

- Rekla sam ti da nisi loš, samo jako puno muljaš. Nisi me nazvao ni jedanput - rekla mu je Manuela pa u izjavama komentirala kako joj se ne da jednu te istu priču ponavljati sto puta.

- Meni nije jasno zašto ona ima tu neku mržnju i antipatiju prema meni kad jednostavno ne postoji razlog za to - izjavio je Tihomir,

- Ostala je negativna slika na meni koja nije trebala.

- Tihomire, nama smo vezu pokvarili ti i ja -  poručila mu je, a i ostali parovi dodali su kako njih dvoje jednostavno nisu jedno za drugo.

- Mislim da on želi neku mladu - zezao se Dario.

Parovi su ponovno pitali Lorenu i Stefana o njihovom odnosu.

- Samo se viđamo manje-više, mi smo uvijek bili prijatelji. Mi smo super kliknuli, samo nemamo potrebu biti u ljubavnom odnosu - rekao je Stefan.

- Ostali smo na istoj razini. Nikamo nam se ne žuri - potvrdila je i Lorena.

- Bili ste nekako drugačiji, niste takvi sada - ipak su bili sumnjičavi Manuela i Tihomir.

Dario više nije mogao slušati Lorenu i Stefana te definiranje njihovog odnosa pa je napustio stol, što je nasmijalo Hedu.

- Znaš što se dogodilo? Samo ne znam misle li ili ne misle da se to izgovori u nekom trenuku... - komentirala je Heda Andrei, aludirajući na odnos Darija i Lorene.

Na večeru je stigla i Saša, što je izazvalo oduševljenje svih kandidata. '

- Ušla bih opet u show, isključivo zbog same sebe… Mi smo svi ovdje ušli prvenstveno zbog nas samih - rekla je svima kad je sjela pored Bojana.

Djevojke su se izdvojile kako bi razgovarale. Manuela je još jednom priznala da se se prijateljski viđa s Darijem, što je šokiralo Miljanu, a i Lorena je priznala da je u međuvremenu bila kod njega na Plitvicama. Miljana je priznala da se i njoj javlja.
I dečki su komentirali nasamo, a glavna tema bio je jučerašnji izlazak. Dario je priznao da je Lorena prespavala kod njega u sobi, a oni ga nisu prestali zezati.

- Došli kod mene u sobu, popili par pića, ona zaspala, zaspao i ja, ujutro se probudili - prilično je opušteno pričao Dario dečkima, a na izjavama rekao uz zagonetan smiješak,

- Ujutro zvoni telefon od sobe… Ajoj, panika! Bježi iz sobe, ona se sakriva iza zavjesa...Rekao sam joj nemoj se skrivati, još je gore...Ali te noći nije bilo ništa.

- Siguran sam da između njih dvoje nije bilo ništa. Znam da su jako dobri prijatelji - kratko i jasno je rekao Stefan.

- Nije sad to prespavati u krevetu. Mislim, nemamo dvanaest godina, svi smo odrasli ljudi - Petra je bila drugog mišljenja.

- Čujem da spavaš po tuđim sobama -Stefan ipak nije tako lako prešao preko onoga što je čuo pa je upitao Lorenu.

- Stefan se nema za što brinuti - rekla je i zagrlila ga.

A kako će izgledati posljednji razgovori s ekspertima i što će se još doznati, gledatelji će vidjeti već u petak u 'Braku na prvu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...