Obavijesti

Show

Komentari 39

'David Copperfield mi je ubacio drogu u piće, pa me iskoristio'

'David Copperfield mi je ubacio drogu u piće, pa me iskoristio'
9

Manekenka Brittney Lewis u ispovijesti za portal The Wrap ispričala je kako ju je slavni iluzionist David Copperfield iskoristio kada je imala samo 17 godina

VIDEO

Prije no što je izašao članak na američkom The Wrapu, David Copperfield (61) zamolio je javnost da 'neka ne zaključuju prerano'. 

- Porket #MeToo je neophodan i trebao se dogoditi već davno. Svi želimo da se žrtve seksualnog zlostavljanja osjećaju snažnima, a mi bi ih trebali slušati kako bi se one osjećale spremnima progovoriti o tome. To je jako važno. Ali, zamislite, samo na trenutak, kako je podržavati ovakav pokret, a istovremeno biti žrtva lažnih optužbi - piše slavni iluzionist. 

Dodaje kako je teško živjeti s 'fabriciranim lažima o groznim nedjelima' 

Copperfielda je prije 11 godina optužila misica Lacey L. Carroll da ju je silovao. Ona je tvrdila da joj je ponudio vezu s utjecajnim ljudima koji će joj pomoći u karijeri, a zatim ju je seksualno zlostavljao. Carroll je tužbu za silovanje na kraju povukla, a Copperfieldovi odvjetnici tvrdili su da je riječ o pokušaju ucjene.

Misica je uhićena 2010. zbog prostitucije, a na sudu joj je određena samo novčana kazna i obvezno pohađanje edukativnog programa o alkoholizmu. 

Sada ga je za seksualno zlostavljanje optužila manekenka Brittney Lewis, koja tvrdi da ju je iskoristio 1988., kada je imala 17 godina. 

Copperfielda je upoznala u Japanu te se odmah s njim sprijateljila. On ju je, tvrdi, tada pozvao na svoj show u Kaliforniji te je tražio dopuštenje od njene bake. Obećao je da će se za nju 'brinuti' i da će spavati u odvojenim hotelskim sobama. 

- Put je bio lijep, sve je bilo divno, osim što sam ga nekoliko puta odbila da me drži za ruku. Kada smo sjeli u jedan kafić, vidjela sam da mi je nešto stavio u piće. Kada sam ga pitala što je to, on je samo rekao: 'Želim podijeliti to s tobom'. Sljedeće čega se sjećam je kako ležim u svojoj hotelskoj sobi, a on me skida. Ljubio me i spuštao se sve niže, a tada sam se opet onesvijestila - ispričala je Lewis. 

Manekenka tvrdi da ju je iluzionist kasnije prisilio da potpiše ugovor kojim se obvezuje da o tome nikada neće pričati. 

11th Annual Billboard

- Kasnije mi je rekao da se ništa nije dogodilo, jer sam maloljetna. Uvjeravao me da nije 'ušao' u mene i da nije bilo 'tjelesnih tekućina' te da nije imao kondom - rekla je Brittney koja ističe da je slučaj prijavila FBI-ju prije 11 godina. Novac, kaže, ne traži, nego želi zaustaviti da se to dogodi ponovno. 

Lewisina baka, bivši i sadašnji suprug i prijatelj su potvrdili njenu priču, koju im je ispričala odmah nakon incidenta. 

David Copperfield je deset godina u vezi s francuskom manekenkom Chloe Gosselin (33). U veljači 2010., par je dobio kćer Sky. Prije toga je šest godina bio zaručen za supermodela Claudiju Schiffer, koja se devedesetih pojavljivala na njegovim showovima kao asistentice. Prekinuli su 1999., a kao razlog su naveli 'prenatrpane rasporede'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu