Show

Komentari 6

Davor Jurkotić uskoro u showu 'Zvijezde pjevaju': Znam neke stvari o Tolji i Mariju, otkrit ću...

Davor Jurkotić uskoro u showu 'Zvijezde pjevaju': Znam neke stvari o Tolji i Mariju, otkrit ću...

Generalna proba showa bila je u četvrtak, a prisustvovali su svi natjecatelji, članovi žirija i voditelji. Urednica Uršula je rekla i kakve promjene će se uvesti u showu

Nemam tremu nego veliko uzbuđenje, jer nikad ne znaš kako će pred televizijskim kamerama profunkcionirati ono što si složio na papiru. Ali da moram suditi po pripremama, rekla bih da je još jedna uzbudljiva i zabavna sezona pred nama. Što se treme tiče, vjerojatno će se ona pojaviti u subotu navečer, ali tu tremu programa uživo volim, dobar je to znak, rekla je Uršula Tolj, urednica showa 'Zvijezde pjevaju' koji će se početi emitirati u subotu na malim ekranima, piše Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pred nama je velika borba, ali mi idemo do kraja, do deserta - poručio je natjecatelj, chef Ivan Pažanin.

- Znam neke detalje o članovima žirija, o Tolji i Mariju... Ako ne budu dobre ocjene, javno ću ih u emisiji reći. Tolja, Mario, ako ocjene ne budu dobre, sve će ići van. Prema tome... - govori voditelj i komičar Davor Jurkotić koji je otkrio kako mu je pjevački uzor Robert Ferlin.

Osim natjecatelja, na generalnoj probi u četvrtak bili su i članovi žirija Danijela Martinović (51), Mario Lipovšek Battifiaca (52) i Marko Tolja (38), kao i voditelji Duško Čurlić (55) i Barbara Kolar (52). 

U dvanaestoj sezoni showa će se uvesti neke novosti. U četvrtoj emisiji će se šest parova podijeliti u dvije grupe koje će se u jednoj pjesmi nadmetati među sobom. U šestoj emisiji će se parovi boriti međusobno u dva duela. Bolja grupa odnosno bolji par dobit će po jedan bod od žirija.

Podsjetimo, u novoj sezoni nastupat će: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, chef Ivan Pažanin i Zsa Zsa, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, voditeljica i podcasterica Ana Radišić Alen Đuras te glumac Lovro Juraga Vjeko Ključarić.