Show

Komentari 35

Marco Cuccurin nakon velike pobjede u 'Zvijezde pjevaju' okušat će se i u plesnim vodama

Marco Cuccurin nakon velike pobjede u 'Zvijezde pjevaju' okušat će se i u plesnim vodama

Svoju strast prema glazbi, Influencer ne krije, a na Instagramu je objavio i kako se veseli okušati u drugoj ljubavi, plesu

Influencer Marco Cuccurin u prošloj sezoni 'Zvijezde pjevaju' odnio je pobjedu uz pomoć svoje mentorice, mlade pjevačice Mie Negovetić (20). Je li dobar plesač koliko i pjevač, pokazati će u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' na Novoj TV u nedjelju. 

storyeditor/2023-02-14/PSZ2023_Marco_Paula_01.jpg

On je inače, prije godinu dana izbacio svoj prvi singl 'Luda je noć', a nakon pobjede je izjavio kako će mu Mia pomoći u daljnjem razvoju glazbene karijere. 

- Mia će mi pomoći da se izgradim u glazbi. Kliknuo sam s njom više nego s nekim koga poznajem pet godina - rekao je tada, a prijatelji su zajedno i napravili nove tetovaže nakon showa. 

Uz pjevanje, njegova strast je i ples, a za večerašnji nastup pomoći će mu nova mentorica Paula Tonković za koju je izjavio da je genijalna u prenošenju znanja. 

- A za Paulu mogu samo reći da osim što je mega zgodna, mega je talentirana i genijalno prenosi znanje, a koliko ću biti dobar učenik saznati ćete uskoro - priznao je Marco na svom Instagramu.

- Dogodila se posebna kemija u našem odnosu i vjerujem da ćete ju osjetiti - poručio je pratiteljima. 

Inače, Influencera na Tik Tok profilu prati preko 550 tisuća ljudi, a na Instagramu njih više od sto tisuća.

POGLEDAJTE VIDEO: MAJA NEMA LIJEVU POTKOLJENICU I UŽIVA U PLESANJU

Najčitaniji članci