Show

Komentari 22

Dečki s ekrana koje smo voljele zapravo su pravi manipulatori

Dečki s ekrana koje smo voljele zapravo su pravi manipulatori

Mnoge djevojke zaboravljaju da su njihove simpatije iz filmova i serija zapravo manipulatori. Likovi koje tinejdžerice obožavaju, daleko su od savršenog

Mnoge tinejdžerice zaljubljuju se u likove iz svojih omiljenih knjiga, filmova ili serija. Na primjer, kada je izašao film 'Sumrak' djevojke diljem svijeta poludjele su za vampirom Edwardom Cullenom.

Ipak, djevojke zaboravljaju da su njihovi 'idealni tipovi' zapravo manipulatori i često dovode svoje djevojke u opasnost. Ovi likovi koje tinejdžerice obožavaju, daleko su od savršenog.

Edward Cullen ('Sumrak')

via GIPHY

Vampir Edward kojeg smo već spomenuli je pravi 'kontrol frik'. Uzima si za pravo da uvijek 'zna' što je dobro za Bellu, a to nije romantično već pomalo jezivo.

Chuck Bass ('Tračerica')

via GIPHY

Iz gomile frajera u ovoj seriji izdvaja se Chuck, Iako djevojke smatraju da je romantičan, većina stvari koje on radi zapravo su čudne. Ako bi Blair napravila nešto što mu se ne sviđa, on bi ju odmah ponizio i pokušao ju kontrolirati.

Kada mu ona otkriva da je bila zaručena za njega, on fizički nasrće na nju.

Dean Forester ('Gilmoreice')

via GIPHY

Mnoge djevojke koje su ponovo gledale svoju omiljenu seriju iz tinejdžerskih dana, tek su tada shvatile koliko je veza između Rory i Deana bila nezdrava. On joj nije dao prostor, bio je posesivan te je kasnije varao ženu s Rory.

Ezra Fritz ('Slatke male lažljivice')

via GIPHY

Veza Ezre i Arije na prvi pogled je romantična. No, zaboravljamo da je on njezin profesor i da je manipulativan. Iako prekinu, on se i dalje miješa u njezin život

Najčitaniji članci