Show

Komentari 19

Dečko Alessandre Ambrosio se pomokrio u hlače na Coachelli

Dečko Alessandre Ambrosio se pomokrio u hlače na Coachelli

Američki mediji pišu kako nije riječ o prolivenom piću, već da se dizajner Nicolo pomokrio u hlače. Kada su naletjeli na fotoreportere, Alessandri je bilo neugodno pa je pokrivala lice...

Bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (38) posjetila je ovog vikenda s dečkom, talijanskim modnim dizajnerom Nicolom Oddijem glazbeni festival Coachella u Kaliforniji. Nicolo je osnivač luksuznog brenda Alanui, a par se često može vidjeti na raznim razvikanim događanjima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok su odlazili s partyja u sitnim satima u nedjelju ujutro, posjetitelji su se okretali za njima. Na hlačama dečka bivše manekenke nalazila se velika mokra mrlja u području prepona, a on očito nije bio svjestan toga. 

Američki mediji pišu kako nije riječ o prolivenom piću, već da se dizajner pomokrio u hlače. Kada su naletjeli na fotoreportere, Alessandri je bilo neugodno pa je pokrivala lice.

Par je zajedno od ljeta 2018., a prohodali su šest mjeseci nakon što je Ambrosio prekinula s bivšim partnerom Jamiejem Mazurom, s kojim kćer Anju (10) i sina Noaha (6). 

Bivša anđelica rekla je da je jako ljubomorna u vezi i da zbog toga traži muškarce koji nisu slavni.

- Ne želim biti u vezi s nekim koga žele sve žene. Dovoljno je jaka konkurencija oko običnog dečka, a kamoli oko neke zvijezde - rekla je svojedobno manekenka.

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Najčitaniji članci