Obavijesti

Show

Komentari 38

Dečko zaprosio curu u drive-in kinu na Velesajmu: Rekla je da!

Dečko zaprosio curu u drive-in kinu na Velesajmu: Rekla je da!
7

U jednom trenutku foršpani su prekinuti, a na kino platnu se pojavilo važno pitanje. Tada je Ivan izašao iz auta i kleknuo pred svoju odabranicu koja je zatim izrekla sudbonosno ''da''

VIDEO

U Drive-In Kinu na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma iznenađenja ne manjka. U to su se uvjerili brojni posjetitelji koji su prije projekcije u četvrtak svjedočili neočekivanoj gesti u kinu. Uz malu pomoć organizacijskog tima, mladić Ivan je odlučio zaprositi svoju djevojku Viktoriju upravo u Drive-In Kinu.

Posjetitelji su, čekajući početak projekcije, gledali foršpane udobno smješteni u svoje automobile. U jednom trenutku foršpani su prekinuti, a na kino platnu se pojavilo važno pitanje. Tada je Ivan izašao iz auta i kleknuo pred svoju odabranicu koja je zatim izrekla sudbonosno ''da''. Oduševljeni posjetitelji mladom su paru čestitali gromoglasnim pljeskom i trubljenjem.

Kako bi prosidba i cijela večer novopečenim zaručnicima ostala u najboljem sjećanju, pobrinuo se organizacijski tim koji ih je počastio šampanjcem i smjestio u VIP pagodu iz koje su gledali film Yesterday koji je te večeri bio na repertoaru. 

Da je Drive-In Kino pun pogodak, osim prosidbe, dokazuje činjenica kako je jedan par upravo tamo proslavio godišnjicu braka, kao i pozitivni komentari posjetitelja koji se ponavljaju iz večeri u večer.
 
- Zadovoljna lica posjetitelja, kada im na ulazu u kino uručimo bogati poklon paket s grickalicama i pićima, ali i njihove reakcije nakon filma najveća su nam nagrada i dokaz da se sav naš trud oko realizacije ovog projekta isplatio - ističu organizatori Drive-In Kina iz marketinške agencija Kreativna Poslovna Rješenja.


 
U petak slijedi projekcija filma Brzi i Žestoki: Hobbs & Shaw koja je prošlog tjedna bila odgođena zbog jakih udara vjetra, radi sigurnosti posjetitelja. Organizatori podsjećaju da za ovaj petak vrijede ulaznice od odgođene projekcije Brzih i Žestokih. Projekcija počinje u 21 sat, a ulaz u prostor kina moguć je od 19:30. 
 
Iako je ovo događanje trebalo završiti projekcijom Brzih i Žestokih u petak, organizator je na oduševljenje mnogih najavio da će Drive-In Kino biti i u subotu.
 
- Zbog velikog interesa smo odlučili produljiti događanje na još jedan dan kada će posjetitelji moći pogledati film Chef. Vrlo brzo ćemo najaviti nove sadržaje i događanja na ovom prostoru. Poticaj nam je odlična reakcija posjetitelja na ideju o drive- in izlascima, pa bismo željeli nastaviti druženje uz glazbu u uvjetima koje diktira novi način življenja s korona virusom - poruka je organizacijskog tima.


 
U Drive-In Kinu kod Zagrebačkog velesajma posjetiteljima ništa ne nedostaje jer ih na ulasku u prostor očekuju paketi s grickalicama, pićima i drugim poklonima, osiguran je dovoljan broj sanitarnih čvorova s tekućom vodom i sapunom, dok se prostor temeljito čisti i dezinficira prije i nakon svake projekcije. Uz to, poštuju se sve sigurnosne mjere koje su još uvijek na snazi, pa se tako ulaznice skeniraju beskontaktno, a svi djelatnici organizatora nose zaštitne maske i rukavice. Jedna ulaznica vrijedi za automobil s dvije osobe i iznosi 100 kn, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.

POGLEDAJTE NOVI SHOW S DEANOM KOTIGOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama