Obavijesti

Show

Komentari 56

Dečku ne smetaju guste obrve: 'Ljubio bih je i da ima brkove...'

Dečku ne smetaju guste obrve: 'Ljubio bih je i da ima brkove...'
8

Sophia je u nekom trenutku prestati čupati obrve. Čak je dala i ime svojoj obrvi, zove ju Veronika. Njezinom dečku to ne predstavlja problem, te na svom profilu na društvenoj mreži objavljuje isključivo njezine fotografije

VIDEO

Nakon što je model Sophia Hadjipanteli (22) priznala da svakodnevno dobiva prijetnje smrću na Instagramu i to zbog svojih gustih i spojenih obrva, njezin dečko Zac Apostolou dokazuje da joj je podrška. 

Naime, Zac svakodnevno objavljuje fotografije svoje djevojke i time joj, kako kaže, daje samopouzdanje. Manekenka koja je inače s Cipra, a preselila se u London u nadi kako će ostvariti san i postati model otkrila je da dobiva svakojake poruke, od ponude braka pa i do prijetnji smrću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

No, kako kaže, ništa što joj drugi govore ju ne dira te da joj je najbitnije mišljenje njezinih najbližih, posebno njezinog dečka.

- Ne mogu te se dovoljno nagledati - napisao je Zac na samo jednoj od mnogobrojnih fotografija Sophie koje objavljuje na svojoj društvenoj mreži.

Iako model na društvenoj mreži ima više od 340 tisuća obožavatelj, a njezin dečko tek četiri tisuće, Zac je cijeli svoj profil na društvenoj mreži posvetio svojoj djevojci koju voli unatoč što neki njezini obožavatelji smatraju da bi trebala počupati obrve.

- Nikada nisam bazirala svoje samopouzdanje na tome kako su me drugi vidjeli. U školi su me maltretirali zbog odjeće, roditelja koji su bili imigranti, nismo govorili engleski - rekla je Sophia koja je toliko zavoljela svoj neobičan izgled da je jednoj obrvi dale i neobično ime.

- Zove se Veronika - rekla je nedavno manekenka. 

Osim što dečko daje podršku Sophie, obožavatelji bodre i Zaca zbog veze s manekenkom.

- Svaka ti čast. Ako ju možeš ljubiti s takvim obrvama onda bi ju sigurno ljubio i da ima takve brkove - napisao je Zacu jedan obožavatelj na fotografiju manekenke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...