Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
39 komentara

'Dejan Aćimović mi savjetuje kako napraviti dječje kašice'

Presretni smo jer smo dugo nastojali dobiti dijete. To nije ishitrena odluka i naša je obitelj već dugo upoznata s time. Uzeli smo u obzir i našu dob, te sve prolazimo uz savjete i nadzor doktora, rekao je Zlatko za Jutarnji list

Foto: Privatni album

Obitelji Navojec oko srpnja u Bjelovar stiže novi član. Poduzetnik Zlatko Navojec (70), otac glumaca Gorana (47) i Bojana (41), sa suprugom Rajkom (49) dobit će dijete. Gospodarstvenica je, kako tvrde, na ulasku u drugo tromjesječje trudnoće, a na idućem će pregledu saznati spol. 

GODINE NISU VAŽNE Sreća u Bjelovaru: Tata (70) Gorana Navojca očekuje bebu

- Presretni smo jer smo dugo nastojali dobiti dijete. To nije ishitrena odluka i naša je obitelj već dugo upoznata s time. Uzeli smo u obzir i našu dob, te sve prolazimo uz savjete i nadzor doktora - rekao je Zlatko u intervju za Jutarnji list. Dodao je kako mu prijatelj, redatelj i glumac Dejan Aćimović (54), pomaže sa savjetima oko bebe jer je prošlo dosta godina od kada je on 'dadiljao' sinove glumce. 

Foto: Promo

- Dejan ima trogodišnjeg sinčića, pa mi nudi recepte za kašice, a savjetima nam pomažu i drugi ljudi - kaže poduzetnik. Dodaje da se sve godine čuo s Goranom i Bojanom, te kako nije došlo do prekida komunikacije u obitelji. Čak ni kada se razveo od prve supruge Mire, iako su sinovi, kako tvrdi, tada bili uz majku, što je po njemu bilo prirodno. 

Foto: Privatni album

- Pitajte mojeg oca sve o tome - kratko je odgovorio Bojan na naš upit o rođenju polubrata ili polusestre, dok Goran nije odgovarao na naše telefonske pozive. Zlatko i Rajka navodno su dulje priželjkivali bebu.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bjelovarčani Rajku sve rjeđe viđaju u šetnji gradom. Osim što manje izlazi, njezini zaposlenici rekli su nam kako je uzela godišnji odmor pa odnedavno nije posvećena poslu u trgovačkom lancu koji vodi sa suprugom. Sretne vijesti podijelila je s bliskim prijateljima, a one su se ubrzo proširile gradom.

 

Foto: Privatni album

Supružnici su se upoznali preko Rajkine rođakinje Mire, koja je Zlatkova bivša supruga. Iz braka s Mirom ima sinove glumce Gorana i Bojana. Goran i Zlatko su krajem prošle godine snimili božićnu reklamu za pivo u kojoj su željeli potaknuti očeve i sinove da u vrijeme blagdana budu brižni prema najmilijima. Goran u rodni Bjelovar već godinama dovodi glumačke kolege na kazališnu smotru BOK Fest, koju je 2003. osnovao s nekolicinom prijatelja. 

 

#volimhrvatsku #bojannavojec #mirkofodor #gorannavojec

A post shared by Volim Hrvatsku HRT (@volim_hrvatsku_hrt) on

Braća Navojec su se zbog glume odselili iz Bjelovara još kao tinejdžeri, a Bojan je nerijetko isticao kako mu nedostaje rodni kraj i da bi se ondje vratio kad bi postojalo kazalište u kojemu bi se mogao zaposliti.

 

#volimhrvatsku #bojannavojec

A post shared by Volim Hrvatsku HRT (@volim_hrvatsku_hrt) on

- Kad sam bio mlađi, čudio sam se svima koji su otišli iz Bjelovara kad su pričali koliko im Bjelovar nedostaje. No što sam više svijeća puhao na rođendanskim tortama, i meni je počeo nedostajati. Kako vrijeme prolazi, tako svi oni divni trenuci odrastanja i mladosti provedeni u Bjelovaru postaju intenzivniji - rekao je svojedobno Bojan.

 

#volimhrvatsku #gorannavojec

A post shared by Volim Hrvatsku HRT (@volim_hrvatsku_hrt) on

Njegov stariji brat Goran svoje kolege posljednjih 15 godina časti i zabavlja na BOK festu. No glumac godinama nije razgovarao s ocem nakon što su se Zlatko i njegova prva supruga Mira rastali. Goranova i Bojanova majka od tada izbjegava javna okupljanja pa ni sinove ne prati na kazališnim i filmskim premijerama.

 

#volimhrvatsku #bojannavojec #gorannavojec

A post shared by Volim Hrvatsku HRT (@volim_hrvatsku_hrt) on

Zlatko u svojem kraju glasi za uspješnog poslovnog čovjeka, a on i Rajka bave se i uzgojem holstein konja za preponski sport. Prije 15 godina poduzetnik je kupio imanje u Severinu pored Bjelovara u kojemu ima štale i pašnjake, vanjsko vježbalište s preponama i zatvoreno vježbalište za konje. Ima i drvenu kuću od 400-tinjak kvadrata i ribnjak. Ljubav prema konjima Navojec gaji još od djetinjstva. U selu Veliko Trojstvo nedaleko od Bjelovara, u kojemu je živio kao dječak, konji su bili sveprisutne domaće životinje.

GORAN I BOJAN 'Svi shvaćaju kako su braća Navojec dobitna kombinacija'

Mještani ističu kako su Zlatko i njegova supruga dosta 'zatvoreni' te da informacije o njima saznaju tek kad se pojave u novinama. Tvrde kako imanje nije moguće obići s mališanima koji životinje mogu vidjeti samo s ceste. Na stranici Navojčeva konjičkog kluba piše kako je moguće upisati školu jahanja te da nude puni pansion konja. Osim toga, par gaji i strast prema zrakoplovima. Prije dvije godine Rajka je položila ispit i postala prva pilotkinja sportskih zrakoplova u Hrvatskoj. Tad je istaknula kako je to za nju bilo neponovljivo iskustvo.

Naši partneri pišu
Message