Obavijesti

Show

Komentari 198

Sreća u Bjelovaru: Tata (70) Gorana Navojca očekuje bebu

Sreća u Bjelovaru: Tata (70) Gorana Navojca očekuje bebu
8

Gospodarstvenica Rajka je, tvrde obiteljski prijatelji, u visokom stupnju trudnoće. Glumačka braća Navojec će prinovi biti polubraća i daljni rođaci jer je tatina supruga rođakinja njihove majke

VIDEO

Poduzetnik Zlatko Navojec (70), otac naših poznatih glumaca Gorana (47) i Bojana (41), sa suprugom Rajkom (49) ove godine dobit će dijete.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:32

- Da, i? Neću ništa više govoriti - rekao je Zlatko kad smo ga zamolili za komentar oko dolaska prinove u obitelj.

Gospodarstvenica Rajka je, tvrde obiteljski prijatelji, u visokom stupnju trudnoće, a Bjelovarčani je sve rjeđe viđaju u šetnji gradom. Osim što manje izlazi, njezini zaposlenici rekli su nam kako je uzela godišnji odmor pa odnedavno nije posvećena poslu u trgovačkom lancu koji vodi sa suprugom. Sretne vijesti podijelila je s bliskim prijateljima, a one su se ubrzo proširile gradom.

- Pitajte mojeg oca sve o tome - kratko je odgovorio Bojan na naš upit o rođenju polubrata ili polusestre, dok Goran nije odgovarao na naše telefonske pozive. Zlatko i Rajka navodno su dulje priželjkivali bebu.

Oženio rođakinju bivše supruge

Supružnici su se upoznali preko Rajkine rođakinje Mire, koja je Zlatkova bivša supruga. Iz braka s Mirom ima sinove glumce Gorana i Bojana.

'Svi shvaćaju kako su braća Navojec dobitna kombinacija'
'Svi shvaćaju kako su braća Navojec dobitna kombinacija'

Goran i Zlatko su krajem prošle godine snimili božićnu reklamu za pivo u kojoj su željeli potaknuti očeve i sinove da u vrijeme blagdana budu brižni prema najmilijima. Goran u rodni Bjelovar već godinama dovodi glumačke kolege na kazališnu smotru BOK Fest, koju je osnovao s nekolicinom prijatelja 2003. godine.

Braća Navojec su se zbog glume odselili iz Bjelovara još kao tinejdžeri, a Bojan je nerijetko isticao kako mu nedostaje rodni kraj i da bi se ondje vratio kad bi postojalo kazalište u kojemu bi se mogao zaposliti.

 

#volimhrvatsku #bojannavojec #gorannavojec

A post shared by Volim Hrvatsku HRT (@volim_hrvatsku_hrt) on

- Kad sam bio mlađi, čudio sam se svima koji su otišli iz Bjelovara kad su pričali koliko im Bjelovar nedostaje. No što sam više svijeća puhao na rođendanskim tortama, i meni je počeo nedostajati. Kako vrijeme prolazi, tako svi oni divni trenuci odrastanja i mladosti provedeni u Bjelovaru postaju intenzivniji - rekao je svojedobno Bojan.

Njegov stariji brat Goran svoje kolege posljednjih 15 godina časti i zabavlja na BOK festu. No glumac godinama nije razgovarao s ocem nakon što su se Zlatko i njegova prva supruga Mira rastali. Goranova i Bojanova majka od tada izbjegava javna okupljanja pa ni sinove ne prati na kazališnim i filmskim premijerama.

Žarko Bašić/Pixsell

Zlatko u svojem kraju glasi za uspješnog poslovnog čovjeka, a on i Rajka bave se i uzgojem holstein konja za preponski sport. Prije 15 godina poduzetnik je kupio imanje u Severinu pored Bjelovara u kojemu ima štale i pašnjake, vanjsko vježbalište s preponama i zatvoreno vježbalište za konje. Ima i drvenu kuću od 400-tinjak kvadrata i ribnjak. Ljubav prema konjima Navojec gaji još od djetinjstva. U selu Veliko Trojstvo nedaleko od Bjelovara, u kojemu je živio kao dječak, konji su bili sveprisutne domaće životinje.

Mještani ističu kako su Zlatko i njegova supruga dosta “zatvoreni” te da informacije o njima saznaju tek kad se pojave u novinama.

Tvrde kako imanje nije moguće obići s mališanima koji životinje mogu vidjeti samo s ceste. Na stranici Navojčeva konjičkog kluba piše kako je moguće upisati školu jahanja te da nude puni pansion konja. Osim toga, par gaji i strast prema zrakoplovima. Prije dvije godine Rajka je položila ispit i postala prva pilotkinja sportskih zrakoplova u Hrvatskoj. Tad je istaknula kako je to za nju bilo neponovljivo iskustvo.

Navojec kao Pavelić kocka u seriji 'Senke nad Balkanom'
Navojec kao Pavelić kocka u seriji 'Senke nad Balkanom'

- Najteži dio je prizemljenje, koje se nekoliko puta na ispitu ponavlja - rekla je, a ispit je tad položio i Zlatko pa kupio zrakoplov Sila 450 C. No dva mjeseca nakon toga poduzetnik je doživio nezgodu te se sa zrakoplovom srušio blizu Zaboka. Zbog napuknutog kralješka i lakše ozljede glave tad je završio u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 198
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu