Obavijesti

Show

Komentari 1

Denis&Denis najavili koncert u Zadru, 26. srpnja u Arsenalu

Denis&Denis najavili koncert u Zadru, 26. srpnja u Arsenalu
1

Nakon četvrt stoljeća prvi puta zajedno nastupaju duo Davor Tolja i Marina Perazić, pojačani Edijem Kraljićem iz tadašnje faze djelovanja, te pjevačicom Ruby Kolić

VIDEO

Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih pop bandova ovih prostora, riječki Denis&Denis, nakon nekoliko velikih I iznimno uspješnih koncerata u većim gradovima regije (Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Beograd), nastavljaju turneju kojom obilježavaju 30. godina banda. Zadarski klub Arsenal po prvi put u svojoj povijesti ugostit će Denis&Denis u petak 26. srpnja na koncertu na kojem će kao predgrupa nastupiti sjajni riječani Quasarr.

Nakon četvrt stoljeća prvi puta zajedno nastupaju duo Davor Tolja i Marina Perazić, pojačani Edijem Kraljićem iz tadašnje faze djelovanja, te novom pjevačicom Ruby Kolić koja uz Davora Tolju čini duo Denis&Denis unazad nekoliko godina. Posebna zanimljivost je i da Denis&Denis sve nastupe na ovoj turneji odrađuju uz puni live band, koji između ostalih uključuje veliki broj najznačajnijih riječkih glazbenika (Alen Tibljaš na bubnju, Vedran Križan na klavijaturama, Ivan Pešut na bassu). 

Velikim hitovima poput "Program tvog kompjutora", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", “Čuvaj se” I “Voli me još ovu noć” objavljenim na tri albuma Denis&Denis obilježili su 80-te godine prošlog stoljeća te tada predstavljali vjerojatno najsvježiji glazbeni proizvod na ovim prostorima. Synth pop, koji su prvi uveli u mainstream na domaćoj glazbenoj sceni, u kombinaciji s Marininim izazovnim vokalom i originalnim imageom ostali su inspiracija mnogim bandovima nakon njih. 

Denis&Denis se u orginalnoj postavi nisu vratili na duži period, već samo na tour povodom obilježavanja 30 godina banda, stoga su za nastupe dostupni samo u periodu između prosinca prošle godine i kraja ovog ljeta, nakon čega originalna postava više neće nastupati zajedno.

Predgrupa, njihovi sugrađani Quasarr će i na ovom koncertu promovirati aktualni single “Sjene”, kao i premijerno izvesti neke od skladbi s novog studijskog albuma, koji je u pripremi.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju idu u ponedjeljak 27.05., u sustavu Eventima, na www.eventim.hr kao I u zadarskom Dallas music shopu. 

Pretprodajna cijena je 50 kn, dok će na dan koncerta iznositi 70 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili