Obavijesti

Show

Komentari 20

'Despacito' vladao: Pjesme po kojima ćemo pamtiti godinu

'Despacito' vladao: Pjesme po kojima ćemo pamtiti godinu
1

Ove pjesme mnogim će ostati u dugom i dobrom sjećanju. Mnogi ih i danas rado pjevaju, a neke od njih, poput jednog ljetnog hita, mnogima idu ekstremno na živce

VIDEO

Ed Sheeran, 'Shape of You'

Iako je ovaj hit bio uključen u kontroverzije jer su ga neki proglasili kopijom pjesme 'No Scrubs' iz 1999. benda TLC, Sheeranova verzija doživjela veći uspjeh – ima skoro 3 milijarde pregleda na YouTubeu i nema tko je nije čuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Katy Perry, 'Chained To The Rythm'

Ova pjesma je nastala kao reakcija na Trumpovu pobjedu na predsjedničkim izborima 2016. godine i, iako zvuči kao tipičan dance/pop hit, ustvari donosi dobro promišljen tekst. 

Kygo ft. Selena Gomez, 'It Ain't Me'

Selena je ovim hitom započela jednu od svojih najplodonosnijih godina u glazbenom svijetu. Govori o odnosu koji je uništen zbog sklonosti alkoholu i ima poučnu poruku na kraju. 

Luis Fonsi, Daddy Yankee ft. Justin Bieber, 'Despacito'

Ovo je naprosto morao biti ljetni hit – latino ritam u kombinaciji s dance zvukom i Bieberom kao gostujućim umjetnikom već na prvu je zvučao obećavajuće. I naravno, doživio je totalni uspjeh. 

Shawn Mendes, 'There's Nothing Holdin' Me Back'

Najtrofejniji glazbenik s ovogodišnje dodjele europskih MTV nagrada preuzeo je nagradu (između ostalih) i za najbolju pjesmu – upravo ovu. Totalno cool stvar koja govori o tome kakav postaje Shawn kada se zaljubi.

Liam Payne ft. Quavo, 'Strip That Down'

Liam je nedavno rekao da ova pjesma najbolje opisuje njegov ljubavni život i to mu vjerujemo! Seksipila ovdje ne nedostaje – a to je njegova debitantska solo pjesma!

DJ Khaled ft. Rihanna, Bryson Tiller, 'Wild Thoughts'

Zvuk Santanine gitare iz pjesme 'Maria Maria' i Rihannin glas u kombinaciji s trenutno najslavnijim DJ-jem pružili su nam beskonačni užitak slušanja (i malo prljave misli). 

Justin Bieber ft. Bloodpop, 'Friends'

Belieberi su došli na svoje – on je navodno opet sa Selenom Gomez (barem su intenzivirali odnos), a sve je počelo nakon njezine transplantacije bubrega i objave ove pjesme. Svi znamo da ova pjesma može govoriti samo o njoj, a hit je apsolutni. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela