Obavijesti

Show

Detour Acoustique u Sax-u na prvi dan proljeća!

Detour Acoustique u Sax-u na prvi dan proljeća!
6

U klubu Sax, 21.03. trenutno najveća electro acoustic pop glazbena atrakcija zagrebačkoj publici će se predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju.

Nakon uspješnog koncerta u Tvornici Detourovci ponovno pripremaju posebnu koncertnu poslasticu na prvi dan proljeća. U klubu Sax, 21.03. trenutno najveća electro acoustic pop glazbena atrakcija zagrebačkoj publici će se predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju, prilikom čega će njihovi hit singlovi 'Snijeg', 'Srce veliko', 'Daleko', 'Plešem sama' kao i pjesme starijeg datuma doživjeti izvjesne promjene u aranžmanima.

Na repertoaru će se naći i neki naslovi koje do sada nisu izvodili uživo kao i posebno odabrana cover iznenađenja. Vjerujemo da ovaj koncert nećete propustit jer radi se o grupi koja sa svojim trećim studijskim albumom 'A što ak' ja...', koji se našao na većini godišnjih top 10 lista najboljih domaćih albuma, osvaja radijske top liste, a kao završna potvrda uspješnosti su i nominacije u pet kategorija za ovogodišnji Porin i to za: Album godine, Pjesmu godine (Plešem sama), Najbolji pop album, Najbolja izvedba s vokalom (Snijeg) i Najbolja snimka. 

Kao predizvođačica nači će se mlada hvaljena glazbenica LUCE koja je već imala prilike biti gost renomiranim imenima poput Sari Renar, Meritasicama i Josipi Lisac.

Detour

Također, ovih dana Detour je snimio i video broj za svoj sedmi singl 'Nova nada' kojeg su predstavili na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Spot je zamišljen kao dokumentaristički insert s probe benda.
Sniman je u uvjetima bez scenske rasvjete i šminke u podrumskom prostoru za probe studija kod čuvenog Trulog. Na taj način dobiven je naturalistički, pomalo grub prikaz članova benda sa svim svojim manama, koji predstavlja kontrapunkt njihovoj dinamičnoj I veseloj izvođačkoj ulozi, što “Nova nada” zapravo i jest - gorko-slatka. 
Snimatelj je bio Jakša Jukica, a za montažu i postprodukciju slike pobrinuo se Tomislav Brđanović.
Video možete pogledati ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima