Obavijesti

Show

Komentari 0

Detour je raspjevao publiku u Zagrebu: Uskoro i u Beogradu, Šibeniku, Samoboru, Rijeci...

Detour je raspjevao publiku u Zagrebu: Uskoro i u Beogradu, Šibeniku, Samoboru, Rijeci...
11

Koncert je bio podijeljen u dva dijela. Prvi, u kojem je predstavljen album gdje su članovi benda bili obučeni u već sad prepoznatljivim odijelima s Dore te drugi dio koji je bio obilježen ležernijim outfitom

VIDEO

U sklopu koncertne promocije svog šestog studijskog albuma 'Master Blaster' Detour je pred prepunim klubom Boogaloo održao prošlog petka koncert za pamćenje.

POGLEDAJTE VIDEO:



Tjedan dana nakon izlaska 'Master Blaster' publika je imala prilike po prvi put čuti uživo sve skladbe s najnovijeg albuma za kojeg kritika ne štedi riječi hvale gdje jedni ističu kako se radi o majstorskoj pop-ploči dok drugi naglašavaju kako je autor i producent Nenad Borgudan ponovo potvrdio svoj nevjerojatni talent za pop-melodiju i  s nekim novim trikom postigao da Detour nakon toliko godina i dalje zvuči svježe, moćno i neodoljivo. Već od samog početka vidjelo se da je publika jedva dočekala ponovni susret sa svojim miljenicima koji su zadnji put održali svoj solistički koncert u Zagrebu prije pet godina.

Da se pazilo na svaki detalj govori i to da je koncept nastupa bio podijeljen u dva dijela, prvi u kojem je predstavljen aktualni album gdje su članovi benda bili obučeni u već sad prepoznatljivim odijelima s Dore koja su bila i vizualni identitet koncerta, te drugi dio koji je bio obilježen šljokicama, ležernijim outfitom, te opusom iz ranije faze Detoura.

Koncert je očekivano otvorila pjesma 'Master Blaster' pobudivši odmah oduševljenje u klubu što se nastavilo kroz izvedbe singlova 'Slavlje', 'Nekad je bilo bolje', 'Hawaii', 'Šarena', 'Klaun', te aktualnog singla 'CSI:Lastovo'.

Setlista se, kako je i bilo najavljeno, dotakla i  pjesama iz faze Yammata, kao i neizostavnih pjesama poput 'Plešem sama', 'Biram', 'Bez tebe', 'Snijeg', 'Zaljubila sam se', 'Mjesec', 'Tvoje lice se promijenilo' koje su atmosferu u Boogaloou dovele do usijanja.

Detour se vraća u Zagreb nakon pet godina: 'Album je obilježen apokaliptičnim razdobljem...'
Detour se vraća u Zagreb nakon pet godina: 'Album je obilježen apokaliptičnim razdobljem...'

Detouru su u raskošnoj produkciji i zvučnoj slici pripomogli i gostujući glazbenici  Andrej Jakuš na trubi i Ozren Žnidarić na saksofonu, Ante Prgin Surka na perkusijama, Luka Geček iz Mayalesa na gitari, Aleksandar Ismailovski na klavijaturama, te Žarko Hajdarhodžić na flauti.

Sama večer bila je vrlo emotivna i za Ivanu Giove Radan i Lauru John, vokalistice Detoura, kojima je ovo bilo prvo službeno koncertno predstavljanje zagrebačkoj publici i koje su se  sa svojim besprijekornim izvedbama sjajno nadopunile s Nenadovim vokalom. Odlično raspoloženu i rasplesanu publiku oduševila je njihova energija i prpošnost na stageu, a nakon energične izvedbe 'Zaljubila sam se' publika je očekivano pozvala Detourovce na bis.

Nakon Zagreba perjanice domaćeg popa nastavljaju s koncertnim nastupima gdje će uz Hrvatsku obići i regiju tako da ih možete susresti na sljedećim destinacijama:

19.05. - ZAPREŠIĆ
25.05. - BEOGRAD
26.05. - BEOGRAD
27.05. - NOVI SAD
28.05. - ZRENJANIN
17.06. - BELI MANASTIR
24.06. - ŠIBENIK
01.07. - SAMOBOR
13.07. - RIJEKA 
16.07. - FOČA/OK FEST
17.07. - PODGORICA/RIBNICA
21.07. - MOSTAR
22.07. - SINJ
29.07.  - TUZLA
28.08. - KARLOVAC

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama
PONOSAN OTAC

Kći Luke Modrića proslavila 11. rođendan, on raznježio fotkama

Luka i supruga Vanja zajedno imaju troje djece, sina Ivana (13) i dvije kćerkice; Emu (11) i Sofiju (6)