Obavijesti

Show

Komentari 13

Diego, pastorov sin: 'Živim svoj život i idem gdje me Bog vodi'

Diego, pastorov sin: 'Živim svoj život i idem gdje me Bog vodi'
9

Ljepota mi nije toliko presudna, gledam više osobnost. Tražim ljude koji će me usrećiti i uz koje ću se osjećati ispunjeno, kaže. Sad su mu omiljena jela ćevapi i sarme. Sviđa mu se i kako Hrvati rade gulaš...

VIDEO

Diega Siqueira (29) gledatelji su imali priliku upoznati kao natjecatelja koji je zadivio žiri emisije 'Supertalent'. Dolazi iz Brazila, a već osam godina živi u Hrvatskoj.

U Hrvatsku je došao 2010. jer je želio iskusiti nešto novo i dokazati si da može postići više u životu. Nakon nekoliko godina života u Kutini, Siqueira se odlučio preseliti u Zagreb.

- Tad sam prolazio kroz unutarnje krize koje su me potaknule da naučim više o sebi. Preseljenje u Hrvatsku bio je novi početak - rekao nam je Diego, kojem su trebale tri godine za početak komunikacije na hrvatskom jeziku. Na 'Supertalent' se došao predstaviti plesnom točkom, a strast prema plesu otkrio je još u djetinjstvu kad se sa šest godina prijavio u plesnu grupu.

- Uživam u tome. Prijatelj me nazvao i rekao mi je da su prijave za show ‘Supertalent’ otvorene. Tad sam se selio u Zagreb te sam rekao: ‘Zašto ne?!’ - rekao je Diego te otkrio kako nema omiljenog člana žirija, ali ni djevojku.

- U Južnoj Americi Brazilke se smatraju jednim od najljepših, ali također sam čuo da su u Europi djevojke s naših prostora najljepše. Slažem se s tim. Ljepota mi nije toliko presudna, gledam više osobnost. Tražim ljude koji će me usrećiti i uz koje ću se osjećati ispunjeno - kaže. Sad su mu omiljena jela ćevapi i sarme. Sviđa mu se i kako Hrvati rade gulaš.

- Volim svu tradicionalnu hrvatsku hranu. Kad je riječ o brazilskoj kuhinji, najviše volim zeleni grah, farofa. To mi najviše fali - kaže plesač.

Vjeruje da je Hrvatska blagoslovljena zemlja kao i Hrvati. Dobra strana života u Hrvatskoj je način na koji ljudi cijene prijateljstva, kako stanu usred posla i odu na kavu s osobom koju vole. To mi se jako sviđa i mislim da to Brazilcima nedostaje - kaže Diego, koji za razliku od sugrađana ne voli nogomet, ali kako kaže, sviđa mu se način na koji Hrvati prate i doživljavaju utakmice. Još je u potrazi za ciljevima.

Tata mu je evangelik koji je nakon završenoga pedagoškog fakulteta dobio poziv i pronašao sebe u ulozi pastora.

- Nikad nije radio pritisak na mene, iako mi je vjera jako bitna. Živim svoj život i gledam kamo me Bog vodi. Mislim da je moj put već dobro isplaniran i mislim da me nešto čeka u budućnosti. Za sada radim male korake ka cilju. Volio bih plesati. Najviše od svega želim osjećati kako ispunjavam svoje snove. Volim surađivati s ljudima, te ih učiti novim stvarima - govori Diego.

Vani je prva epizoda treće sezone Videostara, jedinog YouTube talent showa u regiji! 

Ove godine vrijede nova pravila, a još stroži žiri traži onaj poseban J-faktor koji mora imati novi pobjednik.

Prijave još uvijek traju i svi koji žele mogu se prijaviti OVDJE do 22. listopada! Požurite! A sad pogledajte novu epizodu ako još niste!

NIKAD PREŽALJENI MAKEDONSKI SLAVUJ: 11 najljepših Tošinih pjesama koje ostaju zauvijek

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin