Obavijesti

Show

Komentari 49

Dikan: Dolores, reci im da ne čuješ i da nema signala

Dikan: Dolores, reci im da ne čuješ i da nema signala
6

Glumici je glavni medijski savjetnik postao iskusni Josip Radeljak. Dolores se pojavila u središtu Zagreba i platila kavu novčanicom od 1000 kn

VIDEO

Dolores Lambaši (28) nije se svidjela nagradna igra koju je organizirao Fashion Guru u “Red Carpetu”, kao ni njegove dosjetke i pošalice dok je bila u vezi s Franom Lasićem (55). U toj nagradnoj igri Boris Banović postavio je pitanje koliko je zapravo Josip Radeljak (65) stariji od glumice. Dolores nisu štedjeli ni voditelji emisije koji su ambicioznu Šibenčanku nazvali “bimboidnom”. Lambaša je Borisu Banoviću odmah uzvratila na svom Facebook profilu napisavši: “... Lijepo uzmi štrik i učini uslugu svom narodu - objesi se!” Napala je urednika i voditelja Daniela Delalu, za kojeg je posumnjala da se zaljubio u njezina bivšeg dečka Franu Lasića (55). No Dolores im je svima zajedno zaprijetila.
- Boris Banović i Daniel Delale, to nisu normalni ljudi. Oni o meni govore neistine. Ovo im je zadnje upozorenje, svima skupa! Ja ću štititi sebe i neću šutjeti, znam da oni imaju mnogo više putra na glavi - govorila je ljutita Dolores. Fashion Guru nije dugo čekao da joj uzvrati.
- Dolores je skrenula, zrela je za jednu terapiju medikamentima u ustanovi žute boje (op.a. psihijatrijskoj bolnici Vrapče). Ona pokušava biti vamp, a ne shvaća da moraš biti pristojan da bi bio vamp. Nauči se ponašati dok si vani! - savjetovao joj je Banović, koji je napisao knjigu “Vodič za urbane frajere”. Uskoro bi mogao izdati i inačicu za žene. Lambašu, sudeći prema riječima koje u posljednje vrijeme bira, očito savjetuje iskusni Josip Radeljak. Još dok se razvodio od Vlatke Pokos, njemu “nepoćudne” novinare i urednike nazivao je medijskim teroristima. O njima na Facebooku sve češće piše i Lambaša.
No Dikan joj govori i što da kaže dok se javlja na novinarske pozive.
- Ne čujem vas, nemam signala - ponavljala je kroz smijeh Dolores dok se u pozadini čuo Radeljakov glas: “Reci im da ih ne čuješ, reci im da nemaš signala”.

NA ISTI NAČIN SE DIKAN I DOLORES OBRAČUNAVAJU SA "SRPSKIM LOBIJEM"
Sa Srbima se ne može dogovoriti, a probali smo pet puta. Nama nije ugodno biti u istoj zgradi s njima. To je srpska arogancija, govorio je Radeljak. On se sa Srpskom pravoslavnom crkvom spori oko imovine.
- Urednici pod srpskim lobijem zaštićeni su kao lički medvjedi - tako sada govori Dolores. Na jahti Lex Dikan je ugostio srpsku producenticu Mirjanu Mijolić kako bi lobirala da se Dolores proslavi u Hollywoodu.

DOLORES KAVU PLATILA NOVČANICOM OD 1000 KUNA
Glumica se u petak pojavila na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Iako je prijetilo nevrijeme, Dolores je odjenula ljetnu haljinicu i sandale te se rijetko odvajala od mobitela. Ubrzo joj je pridružila prijateljica. Na odlasku, Dolores je kave platila novčanicom od 1000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega