Obavijesti

Show

Komentari 76

Dino i Mario su zamijenili cure, Snježana je Lojzeku rekla 'da'

Dino i Mario su zamijenili cure, Snježana je Lojzeku rekla 'da'
6

Denita je prišla Mariju i poljubila ga u usta te su se nastavili ljubiti. Josipa ih je vidjela i komentirala da ne može vjerovati da nemaju obzira prema njoj te da se bez pardona ljube

VIDEO

Prekrasno okruženje u unutrašnjosti Istre, gdje su kandidati showa 'Ljubav je na selu 'smješteni u raskošnoj vili, iskoristili su za badminton. A dok su neki uživali u badmintonu, Josipa i Denita su se izležavale na ležaljkama te otkrile u kameru da su prijateljice iz djetinjstva koje su se ponovno spojile kada su shvatile da su se obje prijavile u emisiju. Josipa je upitala Denitu  kakva je situacija između Dina i nje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:56

- On je meni drag, i stalo mi je na neki način do njega, samo ne znam koja je to faza: prijateljstvo ili nešto više, a s druge strane me jako živcira, ali budemo vidjeli, bit ćeš obaviještena - rekla je Denita. Kad je Denita Josipu upitala je li bilo nešto više između nje i Marija, Josipa je imala spreman odgovor. 

- Znaš me već koliko godina, znaš da se ja ne zaljubim preko noći, sve je to neka prijateljska faza' - rekla je te poslije otkrila da nije zaiskrilo između Marija i nje.  

- Moram ti reći da ja nisam naviknula trčati za dečkima, a on je baš takav, valjda mi se zato i sviđa i živcira me to, mali je igrač, i to veliki igrač - otkrila je Denita Josipi kad ju je ona upitala što je muči te dodala da ne zna ni on s kim ima posla.
 
Došlo je vrijeme večere, a svi su kandidati već ponešto i popili pa su zaključili da je pravo vrijeme za pjesmu, koju su vodili Stanko i Ljubica. A za vrijeme večere, Denita, Josipa, Mario i Dino su se malo više opustili, a djevojke su odlučile dečke staviti na kušnju da vide do kuda im je granica. 

- Ja i Denita smo htjele provjeriti dečke kako dišu i što bi bilo kad bismo se zamijenile i do koje granice bi oni išli -  otkrila je Josipa, a Denita je kazala da je htjela vidjeti 'kako njezin dragi Dinek diše'. 

- Kako smo se bolje upoznali, neki klik se dogodio između mene i Josipe, a evo i između Marija i Denite - rekao je Dino. 

- Dečki su odmah pristali na to i mislili su da su glavni akteri iako je to bila naša ideja, ali dobro, neka budu i dalje uvjereni u to - rekla je Denita.

- Ja i Dino smo obećali da ćemo svim ljudima na večeri objaviti što se dogodilo i da smo se zamijenili za cure jer karakterno meni bolje odgovara Denita, a njemu Josipa - otkrio je Mario. 

- Ja sam pao na plavušu - rekao je svima Dino. 

- Na kraju je to sve ispalo…, ma ludnica totalna - kazala je Denita u kamere.

- Ostao sam malo u šoku, a je li to samo igra, to oni znaju najbolje -  rekao je Tin o novonastaloj situaciji, a Sandra je rekla da je ona sretna ako je i njezin brat sretan.

- Iskreno sam se iznenadila kad je Mario obznanio svoju ljubav prema Deniti, a onda se ustao moj brat. Nije mi bilo jasno jel se zezaju ili su ozbiljni. Ne znam, svašta možemo očekivati - rekla je Sandra.

Oko bazena je najednom postalo jako živo, a Stanko, koji je cijeli dan pričao da se želi okupati, nije više čekao jer su ga dečki bacili u bazen te su potom svi završili u istom. A kada su se preselili u jacuzzi, Denita je prišla Mariju i poljubila ga u usta te su se nastavili ljubiti. Josipa ih je vidjela i komentirala da ne može vjerovati da nemaju obzira prema njoj te da se bez pardona ljube. 

- Iznenadila sam se kad sam vidjela Denitu i Marija ali nije me sad to nešto pogodilo jer nema osjećaja s moje strane nego sam to prihvatila kao neku igru - kazala je Josipa poslije u kameru.

- Meni ovaj preokret godi, a tebi Mario? - pitao je Dino Marija, a on mu je rekao da su cure poslale krivim farmerima pisma. 

- Bilo mi je malo krivo, ali tko sam ja da krojim njihovu sreću - rekla je Denita o novonastaloj situaciji.

- Ne znam jel se Dino zagrijao za mene, ali čak mislim da to radi da Denitu učini ljubomornom jer svaki put pogleda prema njoj prije nego nešto napravi - rekla je Josipa. 

- Dogodio se neki klik među nama, godi mi svaki njezin pokret - otkrio je Dino Deniti kada ga je upitala o Josipi. 

- Deniti joj na kraju nije baš sjela ta zamjena, vidjelo se da je malo ljubomorna. Tako smo krenuli, dečki su pokazali što su pokazali i na kraju je tako i ostalo - komentirala je Josipa.

Jutro je pametnije od večeri, a ekipa se probudila teških glava. 

- Da mi je žao, je jer sam više vremena provodio s Denitom, ali da mi je žao što je završila s Marijom, nije, jer smo ionako u prijateljskim odnosima - kazao je Dino jutro poslije. 

- Ja i Dino smo se zbližili, ali to je prijateljski odnos, ne mogu se ja zaljubiti u dva dana - rekla je Josipa. 

- Od Josipe očekujem da se više počnemo družiti. I nismo daleko pa možemo se družiti svaki dan, možemo i na večere i možda se dogodi neka ljubav - rekao je Dino. 

- Dino mi se baš čini kao neki švalerski tip, zapravo, zločesti dečko - komentirala je Josipa.

Svi se slažemo da nema ljepšeg od romantičnog doručka u krevetu, a baš je tako iznenadio Lojzek svoju Snježanu. 

- Zašto sam to zaslužila? - upitala ga je Snješka

- Jer si mi lijepa, draga i pomalo se zaljubljujem u tebe - bio je iskren Lojzek te joj je predao cvijet u krevet a onda joj otkrio da joj je priredio i doručak. Lojzek je potom Snježanu odveo na ljuljačku, gdje joj je rekao da ima jedno iznenađenje za nju. Snježana je otvorila crvenu kuvertu i predao joj sliku na kojoj su njih dvoje u zagorskim nošnjama. A onda je kleknuo i otvorio kutijicu s prstenom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

- Ne mogu vjerovati - rekla je Snježana i pristala te rekla da nije to očekivala. 

- Predivan je prsten! Jako je romantičan i vidim da je dečko okej i da želi nešto sa mnom -  kazala je Snježana sa smiješkom. 

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.