Obavijesti

Show

Komentari 0

Dirty Beatz i CFSN vode vas na najstariji d'n'b festival...

Dirty Beatz i CFSN vode vas na najstariji d'n'b festival...
3

U petak u klubu Sirup, predstavit ćemo najstariji, a vjerojatno i ponajbolji d'n'b festival ovog dijela Europe, 'Broken Balkanz'. Ove godine održava se 17. i 18. rujna

VIDEO

13 godina je prošlo otkako su Dirty Beatz i CFSN krenuli u promociju d'n'b glazbe. Često kažu da je svaki početak težak, ali oni su ipak dokazali suprotno. Iz prašnjavih prostora ili manjih barova, d'n'b ples vrlo brzo seli na podije najvećih zagrebačkih klubova, a njihovi Dirty Beatz i Illectric Funk programi nerijetko osvajaju srca i do tisuću rasplesanih partyjanera. 

Promotorska energija koju su posjedovali stvorila je čvrste temelje za daljnji napredak i prouzročila dovođenjem nekih najpopularnijih izvođača. LTJ Bukem, Aphrodite, Black Sun Empire, Matrix, EZ Rollers, J. Majik, Calyx & Teebee, Benny Page, Optical, Jade, Klute, Chris Su, Icicle, Mefjus, Rockwell, samo su dio njihovog beskonačnog popisa. Dirty Beatz je ostao vjeran d'n'b-u, dok je CFSN aktivan i na drugim poljima. Ljubav prema brzom ritmu ponovno ih spaja. Podsjetimo se.

U klubu Sirup predstavit ćemo 8. svibnja najstariji, a vjerojatno i ponajbolji d'n'b festival ovog dijela Europe. Ime mu je Broken Balkanz, a smješten je na bajkovitoj planini pored glavnog grada Bugarske. Ove godine održat će se petnaesti put za redom i to od 17. do 18. srpnja. Postoji mogućnost organizacije prijevoza i smještaja.

Osim lokalnih izvođača, festival je do sada ugostio i mnoga poznata imena kao što su: Spor, S.P.Y., TC, Hazard, Break, Dom & Roland, Phace, Technical Itch, Big Bud, Black Sun Empire, Camo & Krooked, C4C, Taxman, Audio, Teddy Killerz, Chris.Su, Raiden, Psychofreud, Dillinja, Current Valune, The Sect, Capital J, J Majik, BTK, Mefjus, itd. Imena ovogodišnjih glavnih gostiju još uvijek ne znamo.

Kao veliki ljubitelji nekonvencionalnih ritmova Konspirator i Mocks, osim što su se uzdigli u sam vrh bugarske d'n'b scene, najzaslužniji su što je Sofija danas među prijestolnicama svjetske d'n'b glazbe. Međusobna motivacija ujedinjuje ih u nesalomljiv tandem, a zajednički studijski rad nagrađen je izdanjima za legendarni Formation Records. U svojoj dugogodišnjoj DJ karijeri nastupili su s imenima poput: Amon Tobin, Andy C, DJ Fresh, DJ Hype, DJ SS, Faith No More, Goldie, LTJ Bukema, Moby, Noisia, Pendulum, Prodigy, Roni Size, Wu-Tang Clan, itd. Rollamo se uz High Roll.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.