Obavijesti

Show

Komentari 17

Djevojke degustirale egzotičnu hranu: 'Crvići su čak bili fini...'

Djevojke degustirale egzotičnu hranu: 'Crvići su čak bili fini...'
26

U novom izazovu 'ljepotice' su morale degustirati egzotičnu hranu poput crva, žohara, škorpiona...

VIDEO

Nakon iznenađenja u bootcampu, došlo je vrijeme da se kandidati okušaju u ležernijoj varijanti izazova. Barem se tako činilo na početku. Ljepotice su dobile zadatak večerati s poznatom osobom iz prošlosti, ali samo ako obuzdaju svoje strahove i imaju apetit za 'egzotičnu' kuhinju.

Pred ljepoticama se našao stol spreman za večeru s dvije pripadajuće osobe iz javnog života. Pravila su vrlo jednostavna: ljepotice su, jedna po jedna, sjedale za stol za kojim se nalaze dva zvona ispod kojih su bila egzotična jela te dvije fotografije poznatih osoba.

Da bi ostale u igri moraju pokazati o kome od dva gosta s fotografije voditelj govori, odnosno postavlja pitanje. Ako pogriješe ispadaju iz igre, ako pokažu na točnu fotografiju, uzimaju zvono do točne fotografije i moraju pojesti ono što se nalazi ispod. Ako pojedu egzotičnu namirnicu, ostaju u igri, ako ne pojedu ispadaju. Helena je krenula prva u izazov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam baš gadljiva osoba, ovisi na što. Samo sam se nadala da neće biti svinjske nogice - rekla je prije početka. Svinjske nogice nisu ju dočekale na tanjuru, već crvi.

- Crvići su bili jako ukusni - na iznenađenje svih rekla je Helena. Sljedeća je na redu za objedovanje bila Ena koja je na tanjuru dobila skakavce.

- Ne znam koliko je hrabrosti za te ljigavosti potrebno, a koliko dobar želudac, ali ja to nemam - rekla je bez razmišljanja.

- Ja sam cijelo vrijeme bila na rubu da povratim - kazala je Ena koja je odbila pojesti skakavce i pritom se loše osjećala jer je izbacila sebe i Marijana iz igre. Petra je treća sjela za stol, a na njezinom tanjuru našli su se zrikavci.

- Ja se kukaca bojim, to mi je najveći strah. Odvratno, fuj - rekla je Petra. Marino se ponadao kako će Petra probati, ali ona je ipak odbila.

- Opet je sve na meni, ja se duboko nadam da ću ovaj put pobijediti - rekao je Marino. Zatim je za stol sjela Martina koja je trebala pojesti crve.

- Hrskavo! Nije baš prefino, ali da se pojesti - rekla je Martina nakon što je prožvakala žlicu punu crva. Posljednja je za stol je došla Adriana, a nju su na tanjuru dočekali skakavci. Tresla se kad ih je ugledala, ali ih je odlučila pojesti za Luku.

- Nitko nikad do sad nije pojeo skakavce zbog mene. Ovo je predivna gesta i morat ću se odužiti Adriani - reagirao je Luka. Za drugi krug „uskraćene“ su Ena i Petra. Za stol se prva vratila Helena koja je pojela žlicu punu žohara.

- Ovi su bili čak i fini -  rekla je Helena, a partner Karlo ju je pohvalio rekavši kako nije bilo na kugli zemaljskoj ponosnije osobe od njega. Nakon nje na red je došla Martina koja je na brzinu pojela skakavce. Adriana je u drugom krugu probala kakvog su okusa crvi. Helena je u trećem krugu na tanjuru dobila škorpiona.

- Stvarno nije fino, ovo ostalo je bilo ok, ali ovo je užas. Odvratno je, kao neka loša pašteta - kazala je Helena koja ne bi ponavljala ovo iskustvo. Martina je također dobila škorpiona.

Marino se naljutio na Petru: U nju uopće nemam povjerenja...
Marino se naljutio na Petru: U nju uopće nemam povjerenja...

- Škorpion je bio najgori od svega. Najgori je bio onaj dio u sredini - komentirala je. U trećem krugu Adriana je za obrok dobila šalicu ispunjenu kukcima.

- Treba znati kada odustati - rekla je Adriana nakon što je odbila pojesti ponuđeno. U četvrtom, posljednjem krugu ostale su samo Martina i Helena, a obje su dobile mješavinu kukaca u čaši.

- Samo da se ne ispovraćam - rekla je Martina koja je na kraju ispljunula sve kukce koji su joj tada bili u ustima.

- Nisam probala skakavce, ali dobri su bili i oni. Na kraju je imalo okus kao kokice - rekla je Helena koja je sebi i Karlu tako donijela imunitet i prvu pobjedu u izazovu.

Idući nastavak showa 'Ljepotice i genijalci' donosi zadatak za muške kandidate, a o čemu je riječ doznat ćete u novoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci'!

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'