Show

Komentari 6

Djevojke prozvale Amru da laže, a ona se rasplakala zbog spoja 'Gospodina Savršenog' i Dijane

Djevojke prozvale Amru da laže, a ona se rasplakala zbog spoja 'Gospodina Savršenog' i Dijane

Obožavam životinje i moj idealan spoj je baš u zoološkom vrtu. A kad je rekla da je izvadio zmiju… Rasplakat ću se jer ja toliko volim zmije…, rekla je Amra u suzama

U srijedu navečer u showu 'Gospodin Savršeni' djevojke su zaigrale napetu igru iskrenosti u kojoj je Amra isplivala kao najneiskrenija osoba, a njihove odgovore potajno je pratio Toni, koji je napokon dobio uvid u stvarno stanje u vili.

POGLEDAJTE VIDEO 

Dan je započeo dolaskom voditeljice Antonije Blaće koja je za djevojke pripremila paprena pitanja kako bi se doznalo koja je sudionica najviše, a koja najmanje iskrena u ovom showu. Cijelu igru u tajnosti je pratio Toni iz režije pa je ostao iznenađen pojedinim odgovorima. Djevojke u vili Dijanu su ocijenile kao najiskreniju osobu u emisiji dok su Amru okarakterizirale kao onu koja najviše laže i koja je vrlo različita iza i ispred kamera.

- Imamo još jedan nož u leđa, ali nema veze. Igra iskrenosti nije vidjela iskrenost - zaključila je Amra koja je samim time postala i pobjednicom te igre jer je njezino ime bilo najčešće u odgovorima. Međutim, Dijana je odlučila iskoristiti moć divlje ruže pa je Amri preotela nagradu, odnosno cjelodnevni spoj s Tonijem i zoološkom vrtu.

- Od početka gradimo odnos gdje nju koči njezina nesigurnost. Stalno moram razmišljati da li se dovoljno trudim, da li se previše trudim, osjetio sam kao da ima neki mali zid prema meni…- izjavio je Toni na početku spoja s Dijanom jer je ona priznala kako je ustala na lijevu nogu. No nakon nekog vremena Dijana se opustila pa je par proveo dan u ugodnom druženju, a spoj je završio s ružom u Dijaninoj ruci:

- Iznenadila me ruža, baš je bilo slatko!

Za to vrijeme u vili se vodila rasprava o današnjoj igri iskrenosti, a kad se Dijana vratila sa spoja i djevojkama prepričala dojmove, Amri su zasuzile oči zbog propuštene prilike:

- Obožavam životinje i moj idealan spoj je baš u zoološkom vrtu. A kad je rekla da je izvadio zmiju… Rasplakat ću se jer ja toliko volim zmije…

- Uopće nema razloga da se ljuti, ali neka se ljuti ako želi. Drago mi je da sam ukrala taj spoj i na kraju je ispao odličan dan! - zaključila je Dijana koja ne želi ni trena.

Nakon toga došao je red za novi koktel party i novu ceremoniju ruža.