Obavijesti

Show

Komentari 95

Do danas nisu požalili što nisu zadržali osvojeni kipić Porina

Do danas nisu požalili što nisu zadržali osvojeni kipić Porina
7

Odrekli se nagrada Mladenu Badovincu iz TBF-a publika je važnija od komada stakla, a Bare je već imao šest nagrada pa mu nije trebala nova

VIDEO

Iako je jedina prestižna domaća nagrada, Porin je nekim glazbenicima očito bezvrijedan. Bare je kipić ostavio kafiću u kojem je volio piti, a TBF-ov ima novinarka koja ih je intervjuirala.

- Na prvoj godini studija bila sam suradnica Radio Đakova. Kad sam Mladena Badovinca pitala što mu znači nagrada, mrtav hladan mi je rekao da mu komad stakla ne predstavlja ništa jer mu je važnija publika. Iz zafrkancije sam htjela provjeriti hoće li mi dati Porin i dobila sam ga bez problema - kaže Marija Adrić (27). Profesorica i slikarica, koja vodi radijsku emisiju “Na rubu znanosti” htjela je pjevaču poslije dodjele vratiti nagradu, no on je nije htio primiti.

- Rekao mi je: ‘Tila si ga i eto ti ga sad’. Bilo mi je neugodno, ali ostatak benda složio se da zadržim nagradu - kaže Marija. TBF-ov Porin za album godine iz 2008. čuva u redakciji.

- Uopće više ne razmišljam o tome - odbrusio je Mladen kad smo ga pitali zašto nije htio zadržati nagradu. I Goran Bare (49) odrekao se kipića. Darovao ga je Damiru Brajdiću Lepom (41), vlasniku bivšeg zagrebačkog kafića 3 cicera.

- Došao je na piće, a ja sam ga zafrkavao da sam jedini poznati Srijemac poslije bana Jelačića. Bare me, iako Vinkovčanin, uvjeravao da je i on Srijemac jer se, kaže, rodio na obroncima Fruške gore - smije se Brajdić. Bare se dan poslije taksijem vratio u kafić i ostavio kipić.

- Rekao mi je: ‘Evo ti ga. Selim se iz Utrina u Zapruđe. Doma ih imam već šest, a ovaj mi nije drag. Nagradu mi je uručio Ibrica Jusić i još je na pozornici pitao psa trebam li je dobiti. Pa nisam ja ćuko, zato ti i dajem nagradu’ - prisjetio se Lepi. Dodaje kako kipić s pjevačevom posvetom i danas čuva doma.

- Neki pjevaju cijeli život i nisu dobili Porin, a ja ga imam iako nemam pojma o glazbi - kaže Lepi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...