Obavijesti

Show

Komentari 10

Dobio je doživotnu kaznu jer je Joss mačem htio odsjeći glavu

Dobio je doživotnu kaznu jer je Joss mačem htio odsjeći glavu
4

Porota je jednoglasno osudila Juniora Bradshawa (32) i Kevina Liverpoola (35) koji su 2011. godine planirali ubiti i opljačkati pjevačicu Joss Stone u njezinu domu

VIDEO

Dvojica muškaraca koje je u lipnju 2011. godine policija uhvatila sa samurajskim mačevima nedaleko od kuće britanske pjevačice Joss Stone, sud je u srijedu proglasio krivim zbog planiranja njezina ubojstva i pljačke. Porota je jednoglasno osudila Juniora Bradshawa (32) i Kevina Liverpoola (35). Liverpool je osuđen na doživotnu kaznu zatvora i mora odslužiti najmanje 10 godina i osam mjeseci zatvora prije nego bude mogao zatražiti mogućnost puštanja na uvjetnu slobodu dok će Junioru kazna tek biti izrečena, objavio je sud.

- Namjeravali ste je opljačkati i ubiti te baciti njezino tijelo u rijeku, a zatim napustiti zemlju s Juniorom Bradshawom - rekao je sudac Liverpoolu. 

Dvojac je htio ubiti pjevačicu jer je u prijateljskim odnosima s britanskom kraljevskom obitelji. Pjevala je na događaju koji su organizirali prinčevi William i Harry i bila je pozvana na Williamovo vjenčanje s Kate Middleton. Tužitelji su otkrili da je u rukom pisanim bilješkama, pronađenim u stanu dvojice muškaraca, pisalo da su kraljica Elizabeta II. i Stone 'vragovi'.

 - Osjećam olakšanje što je suđenje gotovo i što ti ljudi više nikome neće moći uzrokovati štetu - rekla je pjevačica nakon presude.

Naoružali su se mačevima, čekićima, noževima, plastičnim vrećama, mapama...

Na dan njihova uhićenja, pjevačica je bila kod kuće. Nezaposleni napadači, prijatelji iz djetinjstva koji su dijelili jednosobni stan u Manchesteru, naoružali su se mačevima, čekićima, noževima, trakama, plastičnim vrećama, rukavicama, detaljnim mapama i fotografijama njezine kuće te automobilom krenuli na put.

Zaustavili su se na benzinskoj postaji, natočili gorivo i odvezli se bez plaćanja. No s obzirom da je put do njezina doma kompliciran, izgubili su se i u očaju tražili od poštara da im pomogne stići do njezina doma. Dvojac je uhićen nekoliko kilometara od kuće pjevačice u Devonu. U naumu su ih spriječili stanovnici tog područja koji su pozvali policiju jer su, kako su opisali, uočili da se ponašaju veoma nenormalno i uznemireno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...