Obavijesti

Show

Komentari 14

'Dobivam osam tisuća eura po predstavi, kupio sam dva auta'

'Dobivam osam tisuća eura po predstavi, kupio sam dva auta'
19

Zahvalan sam što su se digli glumački honorari u Hrvatskoj! Kako je obećala ona draga gospođa, sada dobivam 8.000 eura po predstavi. Uzeo sam dva 'McLarena' da imam jednog u rezervi, objasnio je Janko

VIDEO

Hrvatski glumac Janko Popović Volarić (39) na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj stoji na dva luksuzna automobila, a citat koji je stavio uz fotografiju nasmijao je njegovih gotovo 60 tisuća pratitelja.

- Zahvalan sam što su se napokon digli glumački honorari u Hrvatskoj! Kako je obećala ona draga gospođa s onim lijepim glasom, sada dobivam 8.000 eura po predstavi. Uzeo sam si dva 'McLarena' da uvijek imam jednog u rezervi. Kako se kaže 'Zlu ne trebalo' - napisao je Janko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:49

Dodao je kako inače voziti automobile u kućnom ogrtaču jer na cesti je, kaže, kao kod kuće a i sviđa mi se taj: 'Svi me gledajte, pomalo sam luckast fashion'.

Osim što je nasmijao pratitelje, pitali su ga da li se to sprema hrvatski nastavak filma 'Top Gun' iz 1986. te su se zanimali na kojem projektu Janko sad radi.

Osim toga Janko je nedavno javnost zaintrigirao kad je objavljenu fotografiju s tamnokosom djevojkom Petrom Švađumović.  Janko i Petra na fotografiji djeluju poprilično blisko. Odmah po objavi fotografije, pratitelji su ih zatrpali čestitkama i komplimentima. Neki od njih su objavu fotografije objavom nove veze glumca. 

Raznježila fanove fotografijom iz 2003. s Jankom Popovićem
Raznježila fanove fotografijom iz 2003. s Jankom Popovićem

Inače, njegova najpoznatija veza i zasad jedini brak, onaj je s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom (38). Veza je trajala dvije godine, a brak tri. Zajedno su snimali serije 'Ponos Ratkajevih', 'Obični ljudi' i 'Urota', a njihova ljubav otkrivena je nakon što su zajedno otišli na koncert. Vjenčali su se dan nakon Božića 2009. godine.

Brak je završio 2012., a tri godine nakon razvoda Janko je krio ljubavni život. Onda je priznao vezu s glumicom Tijanom Pečenčić. Iako se nisu prečesto pojavljivali zajedno u javnosti, Janko nije skrivao da ga je potpuno osvojila. Iako su jedno drugom bili podrška, veza nije preživjela. Janko i Tijana prekinuli su u travnju 2017., a presudili su im projektima bogati poslovni rasporedi te činjenica da su vezu održavali na daljinu.

Nakon Tijane, ljubio je 11 godina mlađu novinarku televizije N1 Mateu Dominiković. Veza nije imala dug vijek trajanja te su prekinuli nakon nekoliko mjeseci.

Kapetan Janko ima novi posao: 'Sad smijem popiti i čašu vina'
Kapetan Janko ima novi posao: 'Sad smijem popiti i čašu vina'

Inače, Janko je postao otac jako mlad, sa svega 18 godina, i na tu je ulogu najponosniji. Više puta je izjavio kako mu je sin David izrastao u poštenog čovjeka, a najvažnije mu je da mnogo razgovaraju, prolaze zajedno kroz važne životne situacije, odlaze u kino i na koncerte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin