Obavijesti

Show

Komentari 65

Dobro raspoloženi Grdović DJ-u: 'Ne puštaj ta sra.. od folka!'

Dobro raspoloženi Grdović  DJ-u: 'Ne puštaj ta sra.. od folka!'
2

KRALJ ZABAVE U narodnjačkom klubu u Zadru pjevač Mladen Grdović častio je goste, naručivao gemište i pjevao svoj hit 'Bolje živim nego ministar'

VIDEO

Mladen Grdović (58) u narodnjački klub u Zadru došao je u subotu oko dva ujutro. Gosti kažu da je 'malo djelovao dezorijentirano', ali da je bio odlično raspoložen iako se ni s kim nije htio fotografirati.

Pokretanje videa...

00:13

Pjevač je ušao u separe u kojemu je bio mladić s tri djevojke i sjeo s njima za stol. Naručivao im je piće, a on je pio gemište. U jednom trenutku otišao je do DJ-a i rekao mu: 'Ne puštaj ta sra... od narodnjaka, pusti ‘Bolje živim nego ministar''. DJ mu je udovoljio i pustio njegov hit, koji je Grdović zapjevao iz svega glasa. U petak je pjevao na svadbi, a o njegovu izletu u subotu menadžer Ljubo Šeperić tvrdi da ne zna ništa.

- Na nastupu je bio normalan. Nije pio već dugo. Uredan je, iako, moguće je da se malo opustio, ima faze kad pije i faze kad izbjegava alkohol - kaže Šeperić. Dodaje da, koliko on zna, Grdović nije pio otkako se nakon incidenta pomirio sa suprugom Brankicom (47).

Podsjetimo, Grdović i supruga sukobili su se zbog juhe koju mu ona nije htjela podgrijati nakon što je došao kući s nastupa. Brankica je Grdovića navodno izudarala drvenim štapom, a on je nju izgrebao noktima. Poslije incidenta pozvala je policiju, nakon čega su oboje zaradili prijavu za obiteljsko nasilje.

Pijani Grdović tad je završio na triježnjenju na psihijatriji, a Brankica se odselila iz njihova doma u zadarskim Arbanasima.Poslije pomirenja pjevač i supruga ponovno žive zajedno.

- Ljubav sve pobjeđuje. Sad se volimo više nego ikad. Nije to bilo tako strašno kako se pisalo. Da je, sigurno nas na prekršajnom sudu ne bi oslobodili. Tko se povremeno ne posvadi, taj se sigurno i ne voli - objasnio je zadarski pjevač.

Njegov mkenadžer također tvrdi da među supružnicima nije bilo velikog sukoba.

- Oni su kao mala djeca. Stalno se svađaju i mire, ali se vole. Za njih je to sve dječja igra - zaključio je menadžer Šeperić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina