Obavijesti

Show

Komentari 1

Doček Nove godine u Tvornici kulture bit će jako zanimljiv...

Doček Nove godine u Tvornici kulture bit će jako zanimljiv...
3

Snage su udružili Tvornica kulture i Radio 101 te očekivano angažirali DJ kolektiv koji je već godinu dana žari i pali Velikim i Malim pogonom Tvornice Kulture

VIDEO

Dragi nasi "Tvorničari". Svima želimo Sretan Božić i Novu Valjda Bolju 2014. Ljubitelji rock glazbe 21. Prosinca 2013. godine u Tvornici kulture imaju prigodu ćuti svoju omiljenu glazbu i uvjeriti se kako uspješnice etabliranih rock izvođaća jednako dobro i svježe zvuće u izvedbi puhaća. 

Puhački orkestar Hartić iz Tisnoga

Naime, puhački orkestar Hartić iz Tisnoga u Božičnom ozračju daruje Zagrebu koncert s obradama skladbi: Deep Purple, Rolling Stones, Beach Boys, Beatles, Jethro Tull, Pink Floyd Led Zeppelin, Queen, Doors, J. Hendrix, Jefferson Airplane, CSN&Y, J. Cocker, Who, Credence C.R. i Procol Harum.

Puhački orkestar Hartić Tisno osnovan je 1927. godine. Godišnje priređuje 15-ak koncerata gostujući diljem Hrvatske i inozemstva. Visoku amatersku razinu, veselje i zadovoljstvo u izvedbama čuti ćr te na pozornici Tvornici kulture od 53 glazbenika orkestra s kojim ravnamo.

Doček Nove godine u Tvornici

Priče s prošlogodišnjeg dočeka Nove Godine u Tvornici još kruže gradskim tržicama i mračnim ulicama pa bi bio red da se tradicija najboljeg dočeka nastavi.

Iz tog razloga su organizacijske snage udružili najbolji zagrebački klub - Tvornica kulture i najslušanija radio stanica- Radio 101 – i očekivano angažirali  DJ kolektiv koji je već godinu dana žari i pali Velikim i Malim pogonom Tvornice Kulture.

Veliki i mali pogon, dva floora to je jasno, yem kolektiv to je još jasnije te izuzetno prihvatljiva cijena upada i party do zore još jedne godine loših odluka.

Glavni floor nazvan Top 101 Hits smješten je u velikoj dvorani, dok će zauzeti 101 indie chart, jer drugog naziva za "ono što se ne vrti na svim radio stanicama" trenutno nema.

Ako i niste čuli za yem kolektiv morali ste biti barem na nekom od njihovih  razuzdanih tuluma (Retrostep, Kultivator, Šihta, In Da Klub, yem od jabuke, Rock Am Klub...)

yem  čini petnaestak DJ-eva koji su iza sebe bilježe nastupe po svim većim regionalnim festivalima ( Terraneo, InMusic, Exit)  a trenutno drže rezidenturu u The Beertiji, klubu Klub. i Tvornici Kulture.

Ulaznice za Novu 101 godinu u prodaju kreću od srijede, 27. studenog po promotivnoj cijeni od 40 kn, što je cijena koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2013. godine cijena će iznositi 50kn.

Po ulasku u 2014. cijena ulaznica se penje na 70kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:

•   Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

•   Entrio – www.entrio.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić