Obavijesti

Show

Komentari 79

Dok Bojana plače zbog Eme, Marijana ima novu prijateljicu

Dok Bojana plače zbog Eme, Marijana ima novu prijateljicu
5

Do jučer su bile neprestano zajedno, no Marijana je promijenila mišljenje o Bojani. Misli da nije onakva kakvom se predstavljala. Bojana uglavnom plače i samuje

VIDEO

Bojana još ne prestaje plakati zbog Eminog odlaska. U dnevnoj sobi je ležala na podu i plakala, a Nemeš je došao do nje da je tješi. Tvrdi da joj je teško jer misli da je Ema ispala zbog nje. 

- To je samo greška u koracima - rekao joj je Nemeš, dok je Bojana objasnila da žali što nije razmišljala već je kalkulirala i mislila da će na taj način koji je zamislila najbolje podijeliti bodove. 

- Nedjeljom u osam dijeli se pravda - bio je Nemešov zaključak, dok između njega i Marijane još uvijek traju trzavice. Naime, dok bi Nemeš htio da njih dvoje zajedno u ispovjedaonici ispričaju sve o svom slučaju, Marijana se s njim ne slaže.

- Tko hoće razumjet će nas, a onima koji nas nežele razumjeti, mi nemamo što ni objašnjavati - opravdavala se Marijana te dodala da ne želi pričati o tako osjetljivim temama jer joj se odmah plače.

- Tek sam se našminkala - dodala je, ali i rekla kako ju je prošla kriza i da više nema želju za izlaskom.

Marijana ima novu prijateljicu

Bojana i Marijana koje su do jučer neprestano bile zajedno, nakon Eminog izlaska pomalo su se udaljile. No, Marijana je pronašla novu prijateljicu. Riječ je o Antoniji. Upravo njoj Marijana se odlučila povjeriti kad je njezin odnos Bojanom u pitanju. Naime, Marijana je razočarana u svoju do jučer blisku prijateljicu.

- Shvatila sam da Bojana nije to što se predstavljala kroz ova dva mjeseca - rekla je Marijana te zaključila zajedno s Antonijom da prijatelji čovjeka najviše povrijede. Dok su njih dvije iznosile svoja mišljenja, Bojana je ležala sama i zamišljena te gledala  u jednu točku. 

Novi tjedni zadatak - mjuzikl

Stanari su dobili i novi tjedni zadatak. Do petka moraju pripremiti mjuzikl. Pokazat će kako se snalaze u glumi, plesu i pjevanju. Novi zadatak stanari su dočekali s oduševljenjem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina