Obavijesti

Show

Komentari 109

Dok Grdović u Australiji jede peku, raspala mu se Tri kralja

Dok Grdović u Australiji jede peku, raspala mu se Tri kralja
1

Pjevači Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović funkcioniraju po principu ‘svi za jednog, jedan za sve’, pa se šale da su kao tri mušketira

VIDEO

Tri kralja više ne postoje, umjesto njih na scenu dolaze Tri mušketira. S njima će umjesto Dražena Zečića (49) pjevati Zlatko Pejaković (66).

- Dogovorili smo se da kao Tri kralja odsviramo devet koncerata. To smo i odradili - kaže Zečić.

Estrada bruji da je razlog njihova razlaza raspodjela novca. Kolege pjevači uvjereni su da je, kako Stavros kaže, sporazumni prekid sulud jer su punili svaku dvoranu. Pravi razlog vide u lošim odnosima Jasmina Stavrosa i menadžera Tri kralja Branka Pajića. On je bio dugogodišnji menadžer Jasmina Stavrosa, a pjevač ga je lani zamijenio i sad brigu o njegovoj karijeri vodi Ljubo Šeperić, menadžer Mladena Grdovića.

- Nismo imali nikakvih nesuglasica s podjelom novca. To je laž! Svi smo imali uvid u zaradu. Da nije bilo Branka Pajića ne bi bilo ni Tri kralja. On je predložio pauzu jer nas se teren zasitio i mi smo prihvatili - kaže Stavros.

U zasićenost terena nakon samo devet koncerata teško je povjerovati tim više što će Stavros, Grdović i Zlatko Pejaković nastaviti sa zajedničkim koncertima, ali pod imenom Tri mušketira.

- Jedan projekt nema veze s drugim. Zlatko, Mladen i Stavros su u istoj agenciji i dogovorili su novi projekt. Dobri su prijatelji, funkcioniraju ‘svi za jedan, jedan za sve’, pa se šale da su kao Tri mušketira - kaže Vedran Strukar, PR-ovac raspjevanih 'mušketira'.

Tko ih ne voli?

Gdje god su se Tri kralja pojavila, pjevali su do jutra, punili dvorane, a tvrde da ih se tržište zasitilo nakon samo devet svirki

Oprezni Grdović u Australiji se vozi romobilom

Dok Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros pregovaraju hoće li Tri mušketira zadržati ovaj radni naziv kao pravi, Mladen Grdović uživa u Australiji na turneji 'Evo mene moji ljudi'. Tamo ima dogovorenih osam koncerata. Dosad je odradio četiri i svi su bili rasprodani. 

Nakon koncerta u Sydneyu, s prijateljom iz djetinjstva Duškom Lokinom (74) slikao se i kod biste prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana. Njih dvojica tamo pjevaju i 'Iz tuđine dolazim ti brate', duet koji su snimili u lipnju 2016. Pjesmu je uglazbio Mladen Grdović. 

Budući mušketir u dijaspori je kralj

Na australsku turneju krenuli su iz Pertha, a Grdović je umjesto Jaguara vozio romobil. Krajem prošle godine Zadranin je slupao svoj Jaguar. Pritom je zadobio lakše tjelesne ozljede i bio prebačen u Opću bolnicu Zadar. Policija mu je izmjerila 2,4 promila alkohola u krvi, no nakon što je prevezen u bolnicu izmjereno mu je 3,6 promila te sanirana rana na glavi. S flasterom na čelu nastupao je i u Poreču na dočeku Nove godine. 

Lokin već godinama brine o prijatelju i nagovara ga da ide na liječenje. Kad je 2014. Grdović s 2,54 promila alkohola u krvi nasrnuo na ukrajinskog navijača na Hajdukovoj utakmici protiv Dnjipra, Lokin je izjavio da Grdović mora na liječenje od alkoholizma. Mladen se naljutio i odgovorio mu neka gleda svoja posla jer pije rakije i viskije od jutra do sutra, kao i da prvo mora pomesti smeće ispred svoje kuće. Lokin mu je uzvratio da mu je mozak deformiran. Pomirili su se krajem 2014. na koncertu Tri kralja u varaždinskoj Areni. Lokin je došao na svirku te su se dva prijatelja zagrlila i izljubila.

- Prijatelji smo i on će uvijek to biti. Duško i Mišo Kovač su moji idoli otkako sam imao 16 godina. Jako volim Duška - rekao je Grdović. 

Kralj Dalmacije: Hrvatsko društvo iseljenika Grdovića svake godine zove u Australiju i dočeka ga kao kralja
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško