Obavijesti

Show

Komentari 34

Dok je Gwen rađala, suprug je spavao s njezinom dvojnicom

Dok je Gwen rađala, suprug je spavao s njezinom dvojnicom
12

Američki mediji tvrde da je Gavin napustio suprugu dok je rađala njihovog trećeg sina i otišao spavati s dadiljom Mindy Mann s kojom je imao aferu tri godine

VIDEO

Američki tabloid Access Hollywood tvrdi da je Gavin Rossdale (50) 'pobjegao' iz bolnice odmah nakon što je Gwen Stefani (46) rodila njihovog trećeg sina Apolla. 

Prema novim saznanjima, Gavin je s dadiljom Mindy Mann imao aferu čak tri godine. Izvori tvrde da je frontmen benda Bush inzistirao da njihovo troje djece s njim idu na turneju, a s dadiljom bi se seksao u busu čim bi djeca zaspala. Gwen je za to vrijeme radila kao mentorica u 'The Voiceu'. 

Isti časopis tvrdi da je da se njihova dadilja Mindy počela odijevati poput nje te bi često kopirala njen stil. 

- Ako bi Gwen nešto uvrstila u svoju prehranu, kupila novu torbicu ili počela vježbati na novi način, Mindy bi odmah to kopirala - rekao je izvor te dodaje da se tako počela ponašati čim se zaposlila kod slavnog para. 

Facebook

Dadilja je, tako, viđena nekoliko puta u javnosti odjevena u istu kombinaciju kao i Gwen, a sve je postalo 'jezivo' kada se počela 'fotkati' s njihovom djecom i objavljivati na društvene mreže. 

Facebook

 Gwen je trenutačno u vezi s kolegom iz 'The Voicea', Blakeom Sheltonom (39). Nedavno je napala Gavina preko medija i otkrila da ju je bivši suprug okrivio da je započela vezu s Blakeom za vrijeme njihova braka. 

- To nije istina, on me dvije godine varao s dadiljom naša tri sina - rekla je pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija