Show

Komentari 16

Dok Michael Jordan odmara na jahti, njegova supruga Yvette je s prijateljima posjetila NP Krku

Dok Michael Jordan odmara na jahti, njegova supruga Yvette je s prijateljima posjetila NP Krku

Legendarni košarkaš je sa suprugom i prijateljima u petak stigao u Hrvatsku. Iz Splita je na luksuznoj jahti otplovio u šibenski zaljev. Nakon što su usidrili jahtu u Skradinu, Jordanova supruga prošetala je NP Krkom u atraktivnom izdanju

Michael Jordan (58) i njegova supruga Yvette Prieto (42) stigli su u Split u petak poslijepodne. Stotine obožavatelja su ondje dočekale svog idola i oduševljeno pratile njegov ukrcaj na jahtu O'Pari na Zapadnoj obali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jahta O'Pari duga je 95 metara, može primiti do 12 gostiju u 14 soba, uključujući i poseban apartman, dvije VIP sobe, sedam dvokrevetnih soba i jednu jednokrevetnu s detaljima u mramoru.

Luksuzna jahta je prilično brzo napustila Split i otplovila sjevernije, a oko 10 sati viđena je kako ulazi u šibenski zaljev. Kako prenosi Šibenik.in, bivši košarkaš je snimljen kako na jet skiju uživa na Prokljanskom jezeru. 

Michael Jordan stigao u Split

Ubrzo nakon, Jordan je uplovio jahtom u Skradin. Njegova supruga Yvette je s prijateljima posjetila Nacionalni park Krku, dok je on ostao na jahti. 

Fotografi su snimili Yvette kako šeta Nacionalnim parkom u kratkim traper hlačicama i gornjem dijelu kupaćeg kostima.

Nosila je sunčane naočale i zaštitnu masku a kosu je svezala u ležerni rep.

Michael i manekenka Yvette već su osam godina u sretnom braku. Nedugo nakon svadbe dobili su i blizanke, kćeri Victoriju i Ysabel. Od tada, ne izlaze često u javnost, a rijetko govore i o njihovom odnos.

POGLEDAJTE I MOZAMBIK S DUŠANOM BUĆANOM I SAROM HDAGHAOM: 

 

Najčitaniji članci