Show

Komentari 40

Jordan je bivšoj ostavio oko 168 milijuna dolara, a sadašnju je ženu upoznao u noćnom klubu

Jordan je bivšoj ostavio oko 168 milijuna dolara, a sadašnju je ženu upoznao u noćnom klubu

S Juanitom Vanoy oženio se 1989., a zajedno imaju troje djece, sinove Jeffreyja (32) i Marcusa (30) te kćer Jasmine (28). Rastali su se 2007., a sadašnju suprugu Yvette oženio je 2013. te imaju dvije kćeri blizanke

Michael Jordan (58) dolaskom u Hrvatsku i Split, napravio je pravu pomutnju. Legendarni košarkaš krstari Jadranom na jahti dugoj 95 metara čiji tjedni najam stoji oko milijun eura. Uspjehe na košarkaškim terenima prenio je i na privatni život gdje je već osam godina u sretnom braku sa suprugom Yvette Prieto (42) koja mu pravi društvo na odmoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ali, nije ovo Michaelov prvi brak, naime već je bio oženjen i to 18 godina s Juanitom Vanoy.

Oženili su se 1989. u trenucima kada je njegova karijera poprimala svjetsku slavu. Tadašnju suprugu Juanitu upoznao je još 1985. u restoranu u Chicagu. Njihov zajednički prijatelj smatrao je da bi njih dvoje bili idealan par. Nakon što su prohodali i uživali u zaljubljenim počecima, Michael je 1987. 'skupio hrabrosti' i na proslavi Nove godine zaprosio Juanitu. 

Svadba je bila u Las Vegasu, a već tada par je imao i prvo dijete, sina Jeffreyja, koji se rodio godinu dana ranije. U početku, Michael nije vjerovao da je on njegov sin, zbog čega je Juanita angažirala i odvjetnika.

- Ispričala mi je da je trudna te da je Michael otac djeteta. Smatrala je da ne može dobiti košarkaševu reakciju niti pažnju bez pomoći odvjetnika - ispričao je u jednom kasnijem intervjuu za The Washington Post odvjetnik Michael Minton.

Već iduće godine, 1990., mladi par je dobio i drugog sina, Marcusa, dok se kćer Jasmine rodila 1992. Ambiciozni Michael sinove je usmjerio u košarku, ali tamo se nisu predugo zadržali. Jeffrey radi u Jordan Brandu kao digitalni inovator, dok je Marcus osnovao sportski dućan Trophy Room.

Jasmine je jedno vrijeme radila kao sportski koordinator u franšizi Charlote Hornetsa, ali je ubrzo otišla raditi u Nike, kao predstavnik Jordan brenda

Brak se počeo raspadati 2002. godine, kada su Jordani zajedno podnijeli papire za razvod. Razlog su već tada bile nepremostive razlike među njima, ali nekako su uspjeli izgladiti odnos. Privremena idila trajala je svega četiri godine kada su krajem prosinca ponovno podnijeli zahtjev za razvod.

- Michael i Juanita zajedno su odlučili u razvodu braka nakon 17 godina zajedničkog života - ispričao je tada za People njihov odvjetnik. Njoj je razvodom pripalo 168 milijuna dolara (1,07 milijardi kuna) što je u to vrijeme bio najskuplji razvod slavnih osoba.

PA/PIXSELL

Dvije godine nakon razvoda, upoznao je noćnom klubu u Miamiju Yvette. Prema pisanju američkih medija, Michael se zaljubio na prvi pogled, a nakon što su se upoznali, ubrzo su i prohodali.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN NA JET SKIJU U DALMACIJI

Bivši košarkaš čekao je tri godine kako bi zaprosio Yvette. Sve se dogodilo tijekom Božićnih praznika 2012., a ubrzo, nekoliko mjeseci kasnije par se i oženio.  Pred 300 uzvanika na Floridi priredili su nezaboravno slavlje.

Michael Jordan stigao u Split

Michael i Yvette nedugo nakon svadbe dobili su i blizanke, kćeri Victoriju i Ysabel. Od tada, ne izlaze često u javnost, a rijetko govore i o njihovom odnos.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN JE U SPLITU