Obavijesti

Show

Komentari 38

Dok on u Hrvatskoj nemilice troši, tvrtka mu gubi milijune

Dok on u Hrvatskoj nemilice troši, tvrtka mu gubi milijune
7

Dan Bilzerian inače je i kockar, a na njegovom stilu života zavide mu mnogi. No, slažu se kako ipak sve u čemu uživa ne može financirati pokerom te kako se cijelo vrijeme u biti hvali bogatstvom svojeg oca

VIDEO

Multimilijunaš Dan Bilzerian (39) trenutačno je na odmoru u Hrvatskoj. Uživa sa svojim djevojkama na luksuznoj jahti. Dosad je posjetio Split, Dubrovnik i Hvar, a svojih sedam cura odveo je i na šetnju Nacionalnim parkom Krka. 

Kralj Instagrama  Dan Bilzerian posjetio Nacionalni park Krka

Na društvenim mrežama neprestano objavljuje videe i fotografije i pokazuje luksuz u kojem uživa. No, Forbes piše kako njegova kompanija Ignite International Brands Ltd. ne posluje tako dobro. Dok se on 'razbacuje' novcem, kompanija je prema godišnjem financijskom izvješću Forbesa prošle godine izgubila 50 milijuna dolara (više od 333 milijuna kuna).

POGLEDAJTE VIDEO: Dan Bilzerian došao u Hrvatsku

Pokretanje videa...

Dan Bilzerian plovi Jadranom 01:32

Kompanija svoje proizvode navodno prodaje u Meksiku, Kanadi, Irskoj, Velikoj Britaniji i SAD-u. Ignite prodaje proizvode d konoplje, vodu, votku i odjeću. Prošle godine kompanija je zarađivala na dva načina: prodajom dionica i zaduživanjem, a zatim je taj novac Bilzerian potrošio. U 2019. potrošio je 31,6 milijuna dolara (oko 210 milijuna kuna). Većina toga je otišlo na marketing, promociju, iznajmljivanje prostora te plaće.

Novac od kompanije između ostaloga je koristio kako bi si isplaćivao plaću i pokrivao putne troškove za druge kompanije koje posjeduje. 

- Kompanija mora skupiti kapital kako bi mogla nastaviti proizvodnju i širenje na tržištu, na što bi mogli utjecati nesigurni uvjeti tržišta, uključujući one nastale zbog pandemije  korona virusa - naveo je upravni odbor Ignitea. 

Brod pohote: Milijunaš snima svoje gole cure i časti ih jelom
Brod pohote: Milijunaš snima svoje gole cure i časti ih jelom

Forbes navodi da im je budžet za marketing i promociju bio 16,4 milijuna dolara, što je više nego dvostruko više od onog što su zaradili prodajom (oko sedam milijuna dolara). 

Dan Bilzerian inače je i kockar, a na njegovom stilu života zavide mu mnogi. No, slažu se kako ipak sve u čemu uživa ne može financirati pokerom te kako se cijelo vrijeme u biti hvali bogatstvom svojeg oca koji je nekada bio jedna od najvećih 'faca' na Wall Streetu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael