Obavijesti

Show

Komentari 71

Dok Tarik Filipović čeka, Robert Kurbaša već snima

Dok Tarik Filipović čeka, Robert Kurbaša već snima
5

Tarik je ispričao kako su ga zamolili da ne dođe na snimanje, ali volio bi i dalje voditi kviz. Voditelj zahvaljuje kolegama koji su ga podržali i branili

VIDEO

S dosadašnjim voditeljem “Milijunaša” Tarikom Filipovićem, smijenjenim urednikom Kontakt-programa Mariom Sedmakom i kažnjenom urednicom kviza Majom Jurković danas će razgovarati povjerenstvo HRT-a. Zbog Tarikove izjave u tom kvizu, kako bi cijela Klaićeva dječja bolnica trebala biti u zlatu s obzirom na donirani novac, žele saslušati sve strane. Tko će odlučivati o Tarikovoj sudbini na HTV-u, nisu htjeli komentirati. S direktorom programa Domagojem Burićem, koji je Tariku dao otkaz i kaznio njegove nadređene, povjerenstvo neće moći razgovarati u njegovu uredu, nego će ga zvati na mobitel jer on ovih dana po Hrvatskoj snima emisiju o kraljevima. Nakon razgovora donijet će odluku o Tarikovu angažmanu u “Milijunašu”. Njegovi kolege glumci brane ga i bune se protiv toga da ga netko zamijeni u voditeljskoj fotelji. Mnogi od njih, zbog načina na koji su Tariku otkazali suradnju, taj posao ne žele prihvatiti. Tarikov kolega Rene Bitorajac javno je pozvao glumce da odbiju voditi Milijunaša. Dok Tarik čeka konačnu odluku, Robert Kurbaša je, doznajemo, na HRT došao na razgovor za posao voditelja “Milijunaša”, a navodno je već snimio i pilot-emisiju.
- Nadam se da će odluka povjerenstva biti pravedna i kao takvu ću je prihvatiti. Nazvali su me s televizije i zamolili da ne dođem na snimanje. Bilo bi mi drago da i dalje vodim 'Milijunaš’. Zahvaljujem kolegama koji su me podržali. I ja bih za njih učinio isto. Reagirao bih burno, a ovako ne smijem - kaže Filipović. Kurbaša nije bio raspoložen za razgovor: - Ma kakvi, nisam snimio nikakav pilot niti sam išta potpisao - tvrdi Kurbaša. Na upit je li razgovarao o mogućnosti vođenja kviza, odgovorio je: - Sad sam na HRT-u, ali snimam seriju. Ne mogu više mlatiti praznu slamu - zaključio je glumac iz HTV-ove nove sapunice “Dolina sunca”.


TANJA I VANJA OTIŠLE S RTL-A ZBOG SKANDALA
Tanja Tomić na RTL-u vodila je sporstke vijesti. Novinske stupce punila je svojim tajnim vjenčanjem s Mislavom Margetićem, s kojim se potukla u kafiću u novozagrebačkom naselju Sigetu. Ubrzo nakon toga istekao joj je ugovor. RTL joj ga nije produljio. Istu sudbinu doživjela je i Vanja Halilović zbog ljubavne afere s Goranom Ivaniševićem. Sad se posvetila studiranju, a Tanja Tomić radi kao tajnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić