Obavijesti

Show

Komentari 97

Dolores: Zbog loših gena, za Vlatku je rizično da rodi

Dolores: Zbog loših gena, za Vlatku je rizično da rodi
9

Dolores je rekla da Vlatka u u svojoj obitelji ima 'pojavu dvostruke degeneracije sestara'. Vlatka kaže da su njene izjave posljedica drogiranja

VIDEO

Prije nekoliko dana Vlatka Pokos (40)  objavila je ulomke iz knjige 'Život u raju' o životu sa bivšim suprugom Josipom Dikanom Radeljakom (66).  Njegova nova cura, Dolores Lambaša (29) nekoliko dana nakon toga na svom Facebook profilu objavila je statuse da je sretna i ispunjena, a prijatelji su joj u komentarima pisali da će to biti 'najslađi bebač u Zagrebu'. Vlatka je nakon toga rekla da je Dolores prešla granice dobrog ukusa objavivši tako intimne vijesti na internetu. Dolores je u nedjelju u Red Carpetu kazala da je Vlatka svojim medijskim istupima prešla sve granice tolerancije.
- S obzirom da je Vlatka Pokos svojim lažnim medijskim istupima o svom intimnom životu prešla svaku granicu tolerancije, mi smo dužni, kako bi zaštitili svoju obitelj i svoje potomstvo, iznijeti pravu istinu o Vlatkinom životu u paklu. Naime, ovo nam je jako teško reći, Vlatka Pokos ne samo da ne može imati djecu zbog teške operacije na jajnicima, već u svojoj najbližoj obitelji ima i dvije degenerične sestre. Što znači čak i da jest plodna, u njenom slučaju bilo bi izuzetno rizično rađati. Mi razumijemo i žalimo zbog njene tragične sudbine zbog koje godinama skriva svoju obitelj od javnosti. Ali smatram da joj to ipak ne dozvoljava da svojim osvetoljubivim i neljudskim ispadima prijeđe sve one postojeće pa tako i buduće majke - rekla je Dolores u svojoj izjavi za Red Carpet. Na njen komentar Vlatka Pokos odgovorila je da se Dolores bolesno ponaša i da je to posljedica drogiranja.
- Moj komentar je da je njeno bolesno ponašanje posljedica  narkomanke prošlosti. Ona je već pokazala do sada da nije previše inteligentna i da dozvoljava da njom manipulira moj bivši suprug. Što se toga tiče hoću li ja biti majka ili ne, to ne odlučuje Dolores Lambaša ni Dikan Radeljak nego neka viša sila i ja osobno. Mislim da njoj definitivno potrebna stručna pomoć. Doista ne znam zašto se ne opuste i ne uživaju u tom svom savršenom životu nego se uporno bave sa mnom. Ponavljam još jednom, jako sam sretna što nemam dijete sa svojim bivšim suprugom - odgovorila je Vlatka Pokos na izjavu Dolores Lambaše, nove djevojke njenog bivšeg supruga Dikana Radeljaka. Vlatka je nedavno napisala knjigu 'Život u raju' u kojoj se, kako kaže, zaista trudila biti objektivna koliko god je to bilo moguće jer je pisala knjigu o vlastitom životu. U knjizi je, osim Dikana, pričala i o njegovim prijateljima, prijateljicama, poznanicima i obitelji. Tako je izjavila da je Dikanova dobra prijateljica Alka Vuica znala često biti neugodna i vulgarna pred svojim malodobnim sinom čim bi popila. Alka je zbog toga rekla da namjerava tražiti pravnu zaštitu od Vlatkinog terora.
- Osim što psihički zlostavlja malu Lanu, ona to čini i mom sinu. Vrijeđa ga što je rođen u izvanbračnoj zajednici. Govori gnjusne stvari o meni i vrijeđa me kao osobu i majku.Vrijeđa i malu Lanu. Psihički teror danima vrši i nad Majom Lenom Lopatny, malodobnom kćerkom moje prijateljice Mije. Vrijeđa čitavu obitelj Begović i Radeljak te vrijeđa uspomenu na pokojnu Enu Begović. Mislim da tu ženu treba zaustaviti, a ne davati joj prostor za konstantno psihičko zlostavljanje, prvenstveno naše djece.  Ja namjeravam tražiti pravnu zaštitu od njenog terora - izjavila je Alka Vuica (49). Vlatka kaže da je može tužiti tko god hoće te da je ona napisala samo ono što je vidjela. Protiv nje je i prije stvaranja knjige bivši suprug podigao nekoliko tužbi, a sud je u jednoj nedavno presudio u Vlatkinu korist. Odlučeno je da ne mora vratiti nakit koji joj je Radeljak dao u braku. On je nakon rastave tvrdio da je nakit pripadao njegovoj pokojnoj ženi Eni Begović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.