Show

Komentari 0

Domaći autori napisali su prvu knjigu o popularnom TikToku

Domaći autori napisali su prvu knjigu o popularnom TikToku

Knjiga daj eodgovor na pitanja kako i zašto je TikTok 'rođen' u Kini,ašto su ga u SAD-u željeli zabraniti i u tome nisu uspjeli, kako se njime služe svjetske glazbene zvijezde? Knjiga donosi i Malu školu TikToka

Novinar i pisac Velimir Grgić i Andrea Kučiš autori su prve knjige na svijetu koja se na zabavan, a ujedno i ozbiljan način bavi aplikacijom TikTok. Naslov knjige je 'TikTok Book', a za prodaju će biti dostupna od 16. prosinca.

Aplikaciji TikTok nisu odoljeli ni mladi u Hrvatskoj, a za njom je 'lud' čitavi svijet. Instaliran je na milijardu i pol mobitelja, a TikTok aktivno koristi više od 800 milijuna ljudi. U knjizi su predstavljene najveće zvijezde, trendovi, izazovi, ključni pojmovi i hashtagovi TikToka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je i zašto 'rođen' baš u Kini, zašto su ga u SAD-u željeli zabraniti i u tome nisu uspjeli, kako se njime služe svjetske glazbene zvijezde? Knjiga donosi i Malu školu TikToka, praktični savjetnik kako se aplikacija učinkovito koristi i kako da video materijale korisniika vide milijuni ljudi.

Velimir Grgić inače piše za vodeće magazine i portale u Hrvatskoj, uređivao je i vodio TV emisije, producira reklame i glazbene spotove, a usto je i nagrađivani filmski scenarist. Dosad je objavljivao knjige o glazbi, filmu, društvu, popularnoj i azijskoj kulturi.
TikTok Book njegova je 15. knjiga.

Andrea Kučiš bavi se digitalnim marketingom, brendingom i oglašavanjem na internetu i društvenim mrežama te
osmišljavanjem marketinških strategija i kampanja za digitalne kanale. Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i aktivna je tiktokerica.

Najčitaniji članci