Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58
Foto: Instagram/ kolaž
MALE SUPERZVIJEZDE

Bogati TikTok klinci: Proslavili se videima, s 18 žive u luksuzu

Era društvenih medija donijela je sa sobom novi fenomen - klince koji su zahvaljujući svojim popularnim video zapisima i velikim brojem pratitelja postali milijunaši, pa su i prije punoljetnosti postali bogatiji od prosjeka

Čini se kako ovi klinci svaku svoju budnu minutu provode objavljujući videozapise na TikTok-u, od plesnih rutina do slatkih selfieja sa svojim ljubimcima.

POGLEDAJTE VIDEO: Razvoj mozga djece i izloženost ekranima

Pokretanje videa...

01:06

No, iako mnogima to može izgledati kao gubljenje vremena, ove mlade zvijezde društvenih mreža zapravo sakupljaju bogatstvo iz svojih nepreglednih nizova isječaka.

Samo ovog tjedna, 16-godišnja Charli D'Amelio postala je prva zvijezda TikToka na svijetu koja je nadmašila 100 milijuna pratitelja na platformi za dijeljenje video zapisa. Sada može birati koje će sponzorirane sadržaje reklamirati po cijeni od desetak do stotine tisuća kuna, što je čini jednom od najmoćnijih influencera na svijetu.

Ali, ona nije jedina tinejdžerica koja je imala dovoljno sreće da unovči svoju TikTok slavu.

The Sun otkriva koja su trenutno najveća imena na TikToku i ponešto o njihovom luksuznom životu:

Charli D’Amelio i sestra Dixie D’Amelio

  • Pratitelji: 101 milijun i 44,8 milijuna
  • Neto vrijednost: 25,4 milijuna kuna i 18 milijuna kuna

Sestre s roditeljima Heidi i Marcom često se uspoređuju s obitelji Kardashian, a Charli i Dixie D'Amelio (18) postale su toliko popularne da čak pokreću vlastiti reality show. Zapravo, par je popularniji na TikTok-u nego svi članovi obitelji Kardashian zajedno.

Preselili su se u LA prije pandemije i sada iznajmljuju luksuzni dvorac s bazenom - što je savršena kulisa za snimanje njihovog sadržaja. Sestre žive s mamom Heidi (48), glamuroznim bivšim modelom i fotografkinjom, i ocem političarom Marcom (51).

I zasigurno uživaju u pogodnostima koje donosi njihova nova slava, u partnerskim odnosima s velikim brendovima, uključujući Hollister traperice.

@charlidamelio

it’s christmas season and u know what that means....holiday pjs!!@amazonfashion ##pajamajam ##founditonamazon ##ad

♬ Pajama Jam (feat. Wiidope) - Amazon Fashion

Međutim, nije sve tako savršeno kako zvuči - obitelj je navodno morala platiti puni zaštitarski tim koji će ih zaštititi nakon što je pratitelj njihovih društvenih mreža prijetio da će se pojaviti u njihovom domu.

Prethodno su sestre redovito objavljivale videozapise iz poznate TikTokove kuće Hype House - kolektiva mladih kreatora TikTok sadržaja koji žive zajedno u vili u LA-u i pomažu jedni drugima u promociji.

Addison Rae

  • Pratitelji: 69,9 milijuna
  • Neto vrijednost: 31,3 milijuna kuna

Sprijateljila se s nekim od najvećih svjetskih zvijezda i ima gotovo 70 milijuna pratitelja, pa nije ni čudo da je Addison Lee (19) trenutno jedno od najvećih imena TikTok platforme.

Poznata po svojim plesnim pokretima, Addison se proslavila nakon što je rutina koju je radila na pjesmu Mariah Carey 'Obsessed' postala viralna - svidjela se i samoj pjevačici.

Sada, zahvaljujući svojoj novopronađenoj slavi, Addison se razmeće svojim luksuznim životom na društvenim mrežama, s desecima slika na bazenu, blagdanskim snimkama i dizajnerskom odjećom i nakitom. Ranije ove godine zvijezdi je poklonjen i bijeli Jeep - automobil iz snova.

Također će debitirati u glumačkoj ulozi, glumeći u remakeu romantične komedije 'She’s All That', a nedavno je po uzoru na kolekciju oblikovane odjeće Kim Kardashian-West pokrenula i vlastitu.

Massimova kći: 'Samo sam htjela razveseliti djevojke'
Massimova kći: 'Samo sam htjela razveseliti djevojke'

Loren Gray

  • Pratitelji: 49,6 milijuna
  • Neto vrijednost: 16 milijuna kuna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli loren gray (@loren)

Pjevačica Loren bila je najpraćenija influencerica u aplikaciji kada se prvi put pridružila 2015. godine. Karijeru na društvenim mrežama započela je objavljivanjem pjevačkih videa, a objavila je osam singlova i sklopila ugovor s Virgin Recordsom.

Loren - koja je glumila u glazbenom spotu Taylor Swift The Man - također je dobila sponzorirane ugovore s brendovima kao što su Hyundai, Burger King i Revlon. Osim toga će objaviti i vlastitu kolekciju nakita.

Kada je početkom ove godine napunila 18 godina, Loren se počastila bijelim Range Roverom, za kojeg se smatra da vrijedi približno 635 tisuća kuna. U listopadu je kupila vlastitu kuću s spiralnim stubištem.

Spencer X

  • Pratitelji: 49 milijuna pratitelja
  • Neto vrijednost: 7,6 milijuna kuna

Jedno je od najvećih imena društvenih mreža, on sada živi u holivudskom dvorcu koji se može pohvaliti vlastitim studijem, ali Spencer X - pravim imenom Spencer Polanco Knight - usmjerio je svoju pozornost samo na snimanje TikTok videa.

S još uvijek mladih 28 godina, prilično je godina stariji od većine zvijezda TikToka, ali to ga nije zaustavilo. Obraćajući se Forbesu, Spencer je rekao: 'Bit ću najveći posao koji je čovjek stvorio u industriji zabave. A moj san nastupiti na Super Bowlu'.

Novac zarađuje izravno iz TikTokovog fonda za kreatore, a također reklamira brendove poput Oreo, Sony, Skechers i HBO.

Bella Poarch

  • Pratitelji: 44 milijuna
  • Neto vrijednost: 2 milijuna kuna

Bella se TikToku pridružila tek u travnju ove godine, ali već je prikupila 44 milijuna pratitelja. Pripadnica američkih marinaca rođena je na Filipinima, a smatra se da trenutno živi na Havajima. Iako se tek nedavno pojavila, već je surađivala s nekim velikim imenima.

Povezana je s bivšim partnerom Kylie Jenner - Tygom, a također je prijateljica s make-up vizažistom i influencerom na društvenim mrežama Jamesom Charlesom, koji je također prijatelj sa Charlie i Dixie D’Amelio.

Ta je 19-godišnjakinja poznata uglavnom po svojim izražajnim crtama lica i videozapisima o sinkronizaciji usana, a često se usput zabavlja na glam lokacijama i pozira za slike u bikiniju.

Zvijezda se redovito razmeće svojim jako tetoviranim tijelom. Na pitanje obožavatelja zašto ih ima toliko, Bella je objavila video s naslovom: 'Imala sam teško djetinjstvo. Moji ožiljci od zlostavljanja čine me nesigurnom i zato sam ga prekrila tetovažama'. 

Nekoć živio u prikolici bez vode, a sad kupio kuću za 2 mil. kuna
Nekoć živio u prikolici bez vode, a sad kupio kuću za 2 mil. kuna

Riyaz Aly

  • Pratitelji: 43,6 milijuna
  • Neto vrijednost: 12 milijuna kuna

Rođen u Indiji, 17-godišnji Riyaz Aly veliko je ime u modnim blogovima i redovito objavljuje slike i videozapise koji prikazuju njegov jedinstveni stil. Na gotovo svakoj slici Riyaz, koji je ujedno i glumac, pokazuje svoju impresivnu kolekciju satova. Također redovito pozira na motociklima i vlasnik je crvenog sportskog automobila Mercedes.

Riyaz ima nekoliko vrlo poznatih prijatelja, a nedavno je nastupio u live emisiji s pop pjevačem Justinom Bieberom na Instagramu, gdje su, između ostalog, razgovarali o situaciji tijekom pandemije Covid-19 u Indiji.

Michael Le

  • Pratitelji: 42,3 milijuna
  • Neto vrijednost: 7,6 milijuna kuna

Poznat po svojim plesovima i videozapisima o sinkronizaciji usana na kojima često prikazuje svog petogodišnjeg brata, Michael živi u vili u LA-u i osnovao je vlastiti kolektiv pod nazivom Shluv.

U razgovoru za Media Kix, Michael (20) je skromno otkrio: 'Želim jednostavno postati mogul i da sve što dotaknem pretvori u zlato! Dugoročno, definitivno želim biti super etablirani YouTuber. Želim biti jedan od najboljih YouTubera kao što sam sada na TikTok-u. Želim preuzeti YouTube'.

Također je rekao Forbesu da se 'trudi biti glavni influencer na TikTok-u'.

Ranije ove godine, dva Michaelova videozapisa na kojima se vidi kako pleše na pokretnim stepenicama postala su među najčešće dijeljenim TikToksima s gotovo pola milijarde pregleda.

Također ima puno sponzorskih ugovora, uključujući jednogodišnje partnerstvo s Bangovim energetskim pićima. A njegov oglas za tekući sapun za ruke Safeguard postigao je 100 milijuna pregleda.

Kako zaraditi: 'Cleanfluenceri' dižu milijune na savjetima za čišćenje i organizaciju doma
Kako zaraditi: 'Cleanfluenceri' dižu milijune na savjetima za čišćenje i organizaciju doma

Baby Ariel

  • Pratitelji: 34,8 milijuna
  • Neto vrijednost: 37 milijuna kuna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli baby (@babyariel)

Baby Ariel, pravog imena Ariel Rebecca Martin, prvi se put proslavila u aplikaciji Musical.ly prije nego što se pridružila TikTok-u. Dvadesetogodišnjakinja je započela raditi na svojoj glazbenoj karijeri 2017. godine, a iste godine objavila je svoj prvi singl 'Aww'.

Od prvog izdanja pjesme Baby Ariel, njezin video spot 'Perf' iz 2018. godine trenutno ima preko 37 milijuna pregleda na YouTubeu.

Prema Film Dailyu, šuškalo se da je Baby Ariel povezana s TikToker Jacobom Sartoriusom, pjevačem Daniel Skyeom, TikTokerom Zachom Claytonom i zvijezdom TikToka Blakeom Grayom.

Komentari 58
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam