Obavijesti

Show

Komentari 41

Domaći i strani nogometaši su travnjake zamijenili plažama

Domaći i strani nogometaši su travnjake zamijenili plažama
7

OSVJEŽENJE NA JADRANU Dok Luka Modrić obožava aktivan odmor, Dejanu Lovrenu draže je ljenčariti u plićaku s kćeri, a Sammir ove godine ljetuje posve sam

VIDEO

To, Luka! Nauči ljude kako se Hrvati zapravo kupaju, napisao je Modriću prijatelj ispod fotografije skoka s jahte koju je objavio na Instagramu.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač španjolskog Real Madrida poslije naporne sezone odmara se u rodnom Zadru. Prijatelji su ga fotografirali kako s palube skače u more.

- Ovako sam sletio. Poznati hrvatski skok zvan bauk - napisao je Luka. Sudeći prema fotografijama i više od 400 komentara, skok ga je očito jako bolio.

- Mogu osjetiti taj udarac samo dok gledam sliku - napisali su neki.

Osim što su se zabrinuli je li prošao bez ozljeda, Hrvati koji Luku prate na društvenim mrežama pitali su ga može li im darovati nogometni dres, a Španjolci su ga molili da nikad ne ode iz Reala. Zasuli su ga i pitanjima gdje je usidrio luksuznu jahtu, ali Luka Modrić (27) odgovor je zadržao za sebe. Neki su uvjereni da je na Hvaru, a drugi da je ipak odabrao Kornate. Osim što ljeti odmara s obitelji, nogometaš voli biti aktivan. S društvom često igra picigin u plićaku, a s ocem Stipom voli kartati u hladovini.

Ne zna se gdje je bila Lukina supruga Vanja (30) dok se on zabavljao na jahti. Par, koji je ubraku tri godine, prije dva mjeseca dobio je kćer Emu. Djevojčicu su krstili početkom mjeseca u Zagrebu. Već imaju sina Ivana (3), koji se najviše obradovao mlađoj sestri. 

Brćkanje u plićaku s mezimicom

Na Jadranu ljetuje i nogometaš Dejan Lovren (23). U moru je pozirao s kćerkicom Elenom koja će u kolovozu proslaviti prvi rođendan.

Travnjake su zamijenili plažama...

Portugalac Cristiano Ronaldo (28) na godišnji odmor nije otišao s djevojkom, manekenkom Irinom Shayk, nego s prijateljima. A s dečkima je na grčkome Mikonosu ljetovao i nogometaš Mladen Petrić.
 Modno osviješteni Ronaldo ni na odmor na Floridu ne ide bez gela u kosi te jarko žutih kupaćih gaća koje su apsolutni hit ove sezone. Osim Christiana, u Miamiju je uživao i njegov kolega s Obale Bjelokosti Didier Drogba (35). Napadač turskoga Galatasaraya, također u muškom društvu, uživao je u košarkaškim utakmicama, da bi potom otišao odmoriti se na španjolsko otočje Baleari.

Iako se “zamaskirao” sunčanim naočalama i šiltericom, nije uspio izbjeći obožavatelje pa je 40-ak minuta na plaži dijelio autograme i pozirao.

Naš nogometaš Mladen Petrić (32), nakon sezone u engleskom Fulhamu, uživa u Grčkoj, u domovini supruge Despine. Na Instagramu je objavio nekoliko fotografija s otoka Mikonosa na kojem je bio s bivšim suigračem Jaroslavom Drobnyajevim. Neposredno pred godišnji, Petrić se na društvenim mrežama obožavateljima pohvalio i novom tetovažom iznad kuka, no nije želio otkriti što je napisao. 
Na Jadranu se odmarao i brazilski nogometaš Dinama Sammir (26) koji se na brzaka “bućnuo” i već sutradan krenuo na Dinamove pripreme u Sloveniju. Najpoznatiji zagrebački partijaner požalio se prijateljima kako mu je odmor ipak bio prekratak.

- Natrag na posao. Nakon dana kupanja u moru, vraćamo se kupanju u znoju - kaže Sammir.

Proslavili godišnjicu veze

Franka Batelić (21) i Vedran Ćorluka (27) prošlog su petka pobjegli u Rovinj. Pjevačica u usponu i nogometaš proslavili su prvu godišnjicu veze uz romantičnu večeru i bijelo vino na terasi hotela.

Ljetuje sam jer ga je djevojka nedavno ostavila

Sammir ovo ljeto provodi bez zaručnice. Prije nešto više od mjesec dana Yasmin Chemin (25) objavila je fotografiju s drugim muškarcem. Iako nitko nije znao za njihov prekid, Yasmine kaže da s nogometašem nije već godinu dana. Dojadila su joj njegova stalna tulumarenja s drugim djevojkama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško