Show

Komentari 47

Ovako je prije 31 godinu Doris Dragović izgledala na vjenčanju

Ovako je prije 31 godinu Doris Dragović izgledala na vjenčanju

Naša poznata pjevačica već je dulje od 30 godina u sretnom braku, a ovako je izgledala na taj poseban dan kad je izrekla sudbonosno 'da' 28. travnja 1990. godine

Pjevačica Doris Dragović (60) ne skriva kako je od prvog trenutka kad ga je ugledala zaljubljena u bivšeg vaterpolista Maria Budimira, iako kaže da ljubav na prvi pogled ne postoji, 'jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije kroz vrijeme'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se prvi put upoznao na ljeto 1989. godine u Splitu, a oboje su istog trena prepoznali svoju povezanost.

- Ne sjećam se ničega jer sam bila u nesvijesti. Od njegova pogleda. Pogodi me grom, a taj grom se zvao Mario Budimir - rekla je pjevačica.

Samo godinu dana nakon upoznavanja Mario i Doris su se vjenčali u crkvi sv. Ante na Poljudu, nakon čega su sa 130 uzvanika otišli u tada elitni restoran Mak u Splitu.

Fotografije njihovog vjenčanja teško je naći, ali jedna od njih, s naslovnice časopisa Top kruži društvenim mrežama.

Doris, koja je prije njihovog vjenčanog dana 28. travnja 1990. bila trudna, opisala je kako je izgledala njena potraga za savršenom vjenčanicom u Trstu.

- Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam željela elegantnu, glamuroznu vjenčanicu, a Mario svečano odijelo. Naviknuta na dobru kondiciju i okretnost vukla sam se po talijanskim dućanima. Vikala sam: 'Ne želim se udavati, želim spavati.' Prodavačicama sam uporno ponavljala da želim nešto ekstravagantno, a one su jadno blijedo gledale moj trbuh, shvaćajući moju nemoguću misiju - opisala je jednom prilikom.

Par je ranije ove godine proslavio svoju 31. godišnjicu braka, a Doris misli kako su uspjeli pronaći tajnu formulu za tako dugotrajan i skladan brak.

- Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek mi je savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - rekla je.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!':