Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
171 komentara

Doris je prvo kupila kuću bez kredita, a sad je i dala otkaz...

Nije mi bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana, napisala je

Foto: PIXSELL/Instagram
171 komentara

Dragi moji, sutra je moj zadnji dan na Narodnim radiju. Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put, započela je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) novu objavu na društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, Sutra je moj zadnji radni dan na @narodniradio 🙈 Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlucila sam da je vrijeme za neki novi put…❤ Tokom svog ovog vremena na nasoj zgradi druzila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. ❤ Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više.❤ Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da cu ja zauvijek biti najvjerniji slusatelj i obozavatelj onog sto ide u kategoriju #najboljadomacaglazba 💪😘 Imam lijepe ideje i planove za buducnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pisem o svemu ❤ Za sada, do slusanja! 😘 P.s. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj"📻🎤🎶❤

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

- Tijekom svog ovog vremena na našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana - dodala je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U nastavku je zahvalila svojim vjernim slušateljima te im poručila da se sad nadalje nalaze na istoj strani. 

Foto: Mijo Majhen

- Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu. Za sada, do slušanja! P.s. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa 'Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoj' - zaključila je. 

Foto: Instagram/orijent

Za 24sata Doris je potvrdila kako odlazi s Narodnog radija, no nije željela otkriti zašto napušta radno mjesto niti koji su joj budući poslovni planovi.

- Na snimanju sam, a i ne mogu otkriti više detalja - kratko nam je poručila.

PONOSNA VODITELJICA Recept za uspjeh Doris Pinčić: 'Kupila sam kuću bez kredita'

Podsjetimo, Doris se nedavno osvrnula na kupnju kuće sa suprugom Borisom Rogoznicom (30), koji je otkrio da su kuću u Zagrebu kupili bez kredita, zbog prethodnih sedam, osam godina intenzivnog rada.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Naši partneri pišu
Message