Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
44 komentara

Recept za uspjeh Doris Pinčić: 'Kupila sam kuću bez kredita'

Doris se osvrnula na kupnju kuće sa svojim suprugom Borisom Rogoznicom, koji je otkrio da su kuću u Zagrebu kupili bez kredita, zbog prethodnih sedam, osam godina intenzivnog rada

Foto: PIXSELL/kolaž
44 komentara

Svakome je uspjeh nešto drugo. Mislim da je balans privatnog i poslovnog najvažniji, a što je uspjeh - e, o tome možemo pričati. Neko želi manje zarađivati pa saditi svoje voće i povrće, netko želi raditi od jutra do sutra pa kupiti od nekog. Sve je to u redu. Sve s čim je čovjek miran, rekla je televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) za Slobodnu Dalmaciju

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, osvrnula se na kupnju kuće sa svojim suprugom Borisom Rogoznicom (30), koji je otkrio da su kuću u Zagrebu kupili bez kredita, zbog prethodnih sedam, osam godina intenzivnog rada.

Foto: Instagram

- Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik - rekao je Boris ranije.

Foto: Mijo Majhen

U novom domu obitelj će imati više prostora, planiraju napraviti kućni studio, a zahvaljujući velikoj kuhinji Doris će moći snimati svoje kulinarske emisije. Također, glazbenik je priznao kako bi uz sina Donata (5) i Gitu (1) volio dobiti još jedno dijete. 

- Zaista volim raditi djecu, tako da, što se mene tiče, volio bih da idemo i na treću bebu - dodao je Boris. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Naši partneri pišu
Message