Show

Komentari 86

Doris negirala navode: To nema veze s mozgom, tako možete reći i da sam s Meštrovićem...

Doris negirala navode: To nema veze s mozgom, tako možete reći i da sam s Meštrovićem...

'Budimo realni, zar bi Doris, na kojoj je fokus medija, doista došla na ovo najiščekivanije vjenčanje u pratnji novog frajera, tko god da on jest, ako ga uopće ima, kada se toliko trudi očuvati privatnost?' pita se izvor

Doris Pinčić bila je jedna od gošća na vjenčanju Jelene Veljače (40) i Vita Turšića (49) proteklog vikenda u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona se na vjenčanju pojavila u društvu bivšeg supruga Ivane Paradžiković (40), televizijskim producentom Janom Štedulom (38).

Komentar o mogućoj novoj ljubavi dala je upravo Doris za Jutarnji list.

- To nema veze s mozgom... Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem – kratko je komentirala napise.

No, oni koji su bili na Veljačinom vjenčanju svjedoče da su Pinčić i Štedul doista bili nerazdvojni. Izvor za Jutarnji list također je demantirao vezu Jana i voditeljice.

-  Ali pa, zaboga, ne mora to odmah značiti da su u vezi. Pa oni su dugogodišnji poslovni suradnici i prijatelji. To im je poveznica i s Veljačom, svi se oni znaju sa snimanja serije 'Larin izbor' još 2011. godine. Jelena i Doris otada su vrlo bliske, a na toj je seriji radio i Štedul – objašnjava anoniman izvor.