Show

Komentari 22

Doris Pinčić, Natali Dizdar i Ivan Šarić zabavljali su se u Zadru

Doris Pinčić, Natali Dizdar i Ivan Šarić zabavljali su se u Zadru

Brojna poznata lica iz svijeta zabave, ali i politike skupila su se u zadarskom Arsenalu. Uz Natali, Šarića i Doris pojavili su se i premijer Andrej Plenković, Dragan Čović te ministrica kulture

Jučer se u zadarskom Arsenalu održala proslava povodom 200. rođendana Maraske Zadar. Brojnim poznatim i slavnim gostima pridružio se i premijer Andrej Plenković, koji se na večeri družio s Draganom Čovićem i ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (33) zablistala je u bordo čipkastoj haljini s naglašenim strukom a kosu je uvila u glamurozne valove. Spremno je pozirala fotografima a u jednom trenutku joj se pridružio i komičar Ivan Šarić (36).

Šarić je za ovu prigodu odabrao klasično crno odijelo, koje je spario s bijelom košuljom. Modnu kombinaciju je upotpunio crnom kravatom i srebrnim satom.

Pjevačica Natali Dizdar (37) privlačila je poglede u kratkoj tamnoplavoj haljini sa šljokicama. Iskombinirala ju je s crnim sandalama, a kosu je svezala u elegantnu punđu. 

Natali Dizdar je kasnije zajedno sa ženskom klapom Garofuli izvela nekoliko poznatih dalmatinskim pjesmama u modernom jazz izričaju.

Goste je zabavljao i pjevač Đani Maršan.

POGLEDAJTE I 'MOJ PUT' SANDRE AFRIKE: 

Najčitaniji članci